iPhone almak mantıklı mı?

4 yıldır Samsung J7 Prime kullanıyorum ve ömrünü neredeyse doldurmuş durumda. Cihazı 2017 yılında aldım aradan 1 yıl geçmeden maalesef balkondan düşürüp kırdım. 3 yıldır kırık bir şekilde kullanıyorum ve fazla bir sorun yaşamadım.

Bu aralar telefon almaya karar verdim ancak iPhone alıp almamak konusunda kararsız kalmış durumdayım. Düşündüğüm model XR ve 6300 TL'ye değer mi bilemiyorum. Aynı zamanda City Mate Pro 500 scooter almak istiyordum hobi amaçlı ancak bu Scooter'i alırsam iPhone alamam.

Sizce normal bir Samsung telefon(m veya a serisi) alıp kalan parayla scooter mı almalıyım yoksa 6300 TL'ye değer diyerek iPhone XR mı almalıyım? Scooter alırsam 1 2 ay telefon alamam para toplamak için ve açıkçası önemli olmaz çünkü telefonum çok ısınıyor olsa da çalışıyor. Uzun seneler kullanmak istiyorum yeni alacağım telefonu ve buna göre de tavsiye bekliyorum.
A51 düşünür müsünüz ?
Güncel+++ başka tavsiyesi olan var mı?
A51.
 
Düşük bütçeli Android telefonlara güncelleme geldikçe hantallaşıyor.Telefona gelen ilk sürümle kullanırsanız sizi uzun süre boyunca götürecektir.
 
Eğer kişiselleştirme takıntın yoksa alabilirsin. (Özelleştirme, temalar veya simge paketleri)
Ama sana önerim Huawei P40 Lite. Gerçekten güzel telefon. Evet YouTube uygulaması çalışmıyor ama YT Vanced'ı kullanarak YouTube'a girebilirsin.
Apple çok pahalı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı