iPhone ekranının orijinalliği nasıl anlaşılır?

Fırat Yapıcı

Kilopat
Katılım
3 Ocak 2015
Mesajlar
943
Çözümler
1
Yer
Fethiye/Muğla
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Aşçı
Merhaba arkadaşlar. Telefonumun ekranı bozulmuştu ve GSM İletişime gönderip orijinal ekran ile değiştirdim. Ancak bazen dokunmatik geç algılıyor veya yanlış yeri algılıyor ama nadir. O da home tuşuna basınca düzeliyor veya tuş kilidini kapayıp açınca. Genelde uygulamalarda yapıyor. Ana ekranda hiç olmadı daha. 7 Plus'ın ekranı orijinal olup olmadığını nasıl anlarım? İnternnette araştırdım ve bazı kaynaklar da ekran ve diğer parçaların kablolarının üzerinde Apple logosu var deniyor. Ancak 7 Plus ile ilgili videoların hiçbirinde bu logoları göremediğim için orijinal olup olmadığını anlayamıyorum. Ek olarak GSM İletişim güvenilir midir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar! Ekrandaki koruyucuyu kaldırdım ve algılamama sorunu şuanlık yok. Sizde ekran koruyucuylamı algılamıyor yoksa koruyucu dandik falandı da ondan mı acaba?
 
Koruyucudan da olabilir, takılan ekranın dokunmatik hassasiyetinin kötü olmasından da. Ben de daha önce iPhone'larda orijinal olmayan ekran kullandım. En fark edilen şeyler renk kalitesi ve dokunmatik hassasiyeti diyebilirim. Bu ikisinde sorun yoksa kullanmaya devam etmenizde sorun yok.

Sizin dokunmatik sorunları bana ekran kaynaklı gibi geldi doğrusu. Ekran koruyucusunu da çıkartmışsınız zaten. Biraz da öyle deneyimleyin. Sorun devam ediyorsa sorun büyük ihtimal ekrandan kaynaklanıyordur. Ekranı değiştirdiğiniz yere götürebilirsiniz ama bir şey yaparlar mı bilemem?

Bu arada ekrana ne kadar para verdiniz?
 
GSM İletişim de yapıldı. 650TL verdim. Kendilerini geçen gün aradım 6 aylık garanti veriyorlar taktıkları parçaya. İsterseniz gönderin bakalım dediler ama ben haftasonu okul için Kıbrıs'a gideceğim için gönderemiyorum. Ekrana gelirsek parlaklık veya görüntü konusun da hiçbir zayıflık göremedim. S4 mini var annemin isterseniz onun ile video çekip atabilirim. Onun da kalitesi nasıl olur bilmem. @5062
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı