iPhone için şarj adaptörü orijinal mi olmalı?

@1Noir @yutel @Justosious @pharople orijinal 20W ile kaliteli başka markanın 25W arasında şarj süresi bakımında sizce çok fark olur mu? Yani kendi markası olmayan bir adaptörü kullanmaya değer mi?

Not: Bütçede sorun yok yeter ki kapasitesinin yettiği en hızlı şekilde şarj olsun ve sorun çıkarmasın.

5 watt ile en fazla 5-10 dakika bir şey oynar diye düşünüyorum çok fazla etki yapmaz illa orijinale çok fazla vermektense oradaki markalardan alıp ucuza yolunuza bakarsınız kaliteli markalar gayet. A101 de satılan şarj aletlerine benzemez ciddi kalitede ürünler.

Herkese merhaba,

iPhone 16 Pro aldım şimdi de şarj adaptörü almam gerekiyor fakat orijinal şarj adaptörü sadece 20W satılıyor. Telefon 25W destekliyor. Bunun yerine Anker, Spigen veya Baseus gibi kaliteli olup 25W destekleyen bir şarj adaptörü mü alayım yoksa 20W'lık kendi adaptörünü mü kullanayım? Arada şarj süresi vs. oynar mı? Eksisi artısı nedir bilen biri aydınlatabilir mi?
Ben de 15 kullanıyorum bu soru işaretine düşmemek adına orijinal aldım. Uzun vadede sorun yaratabilir tavsiyem orijinal adaptör kullanmanız.

@1Noir @yutel @Justosious @pharople Orijinal 20w ile kaliteli başka markanın 25w arasında şarj süresi bakımında sizce çok fark olur mu? Yani kendi markası olmayan bir adaptörü kullanmaya değer mi?

Not: Bütçede sorun yok yeter ki kapasitesinin yettiği en hızlı şekilde şarj olsun ve sorun çıkarmasın.
Benim spigen 45w. Telefon zaten kendisi ayarlıyor ne kadar çekeceğini. Sonlara doğru yavaşlıyor.

@yutel @pharople @yutel @Justosious

Aman ne olur ne olmaz kaliteli olsun deyip bu kombini (Anker Cihaz & Anker Kablo) sipariş ettim ama kutusunu açmadım, büyük ihtimalle iade edeceğim.

Herkesin demesine göre Spigen'de de sorun çıkmayacağı yönünde. Bir de full siyah olmasını istediğim için bu kombini (Spigen Cihaz & Mcdodo Kablo) karar verdim şimdilik. Siz ne düşünüyorsunuz bir sorun yaratır mı bu markalar?

@yutel @pharople @yutel @Justosious

Aman ne olur ne olmaz kaliteli olsun deyip bu kombini (Anker Cihaz & Anker Kablo) sipariş ettim ama kutusunu açmadım, büyük ihtimalle iade edeceğim.

Herkesin demesine göre Spigen'de de sorun çıkmayacağı yönünde. Bir de full siyah olmasını istediğim için bu kombini (Spigen Cihaz & Mcdodo Kablo) karar verdim şimdilik. Siz ne düşünüyorsunuz bir sorun yaratır mı bu markalar?

Ne olursa olsun Anker'i tercih ederim. İlla değiştirmek isterseniz de altta belirttiğiniz ikili bir sorun çıkarmayacaktır. Eğer şarj konusunda bu markalara güven sıkıntınız varsa en kolay yön basitinden bir S23 veya S24 Ultra Samsung şarj aleti almak. 45W ve daha uyguna gelebilir belki.

Yeni konular

Geri
Yukarı