OnurDoğan63_19
Hectopat
- Makaleler
- 4
Hayatında başarılar dilerim, her zaman sağlıcakla kal.Güncelleme alana kadar 8 plustan iyiymiş demek ki. Tek eskiği güncelleme almamasıymış.
Hayatında başarılar dilerim, her zaman sağlıcakla kal.Güncelleme alana kadar 8 plustan iyiymiş demek ki. Tek eskiği güncelleme almamasıymış.
EyvAllah fanboy sende.Hayatında başarılar dilerim, her zaman sağlıcakla kal.
Sen nesin? Eski S10 sonrası çıkan herhangi bir cihaz 2 yıl sonra donmayacak. Ama fanboy olduğun için ve muhtemelen tek bildiğin elma olduğu için bilemeyecesin. Apple bu kadar abartılacak bir marka demek ki. S10 nasıl kasıyormuş at bir bakayım. Eski cihazlar konusunda haklısın ama gelip burada şöyle olacak böyle olacak diyorsan e sen fanboysun.E sen Androidboyuymuşsun, sen android kullanmaya devam et.
Telefonunu alalı bilmem daha kaç saat olmuş, ekranda şu hata var ekran bu hata var konuları açılmış bile. Androidboy.Sen nesin? Eski S10 sonrası çıkan herhangi bir cihaz 2 yıl sonra donmayacak. Ama fanboy olduğun için ve muhtemelen tek bildiğin elma olduğu için bilemeyecesin. Apple bu kadar abartılacak bir marka demek ki. S10 nasıl kasıyormuş at bir bakayım. Eski cihazlar konusunda haklısın ama gelip burada şöyle olacak böyle olacak diyorsan e sen fanboysun.
Telefonunu alalı bilmem daha kaç saat olmuş, ekranda şu hata var ekran bu hata var konuları açılmış bile. Androidboy.![]()
Hata değildi o. Geçişli renklerde oluyormuş. Senin şu yücelttiğin marka niyeyse 15 Pro çıktığında yanıyordu ya telefon çıkalı daha 1-2 hafta olmuştu niye ki. Sen fanboysun laf bilmezsin teknik bilgin 0 ama niyeyse tartışmaya girdim. Bana uyar geçen bir fanboy ile tartışmaya girdim saçma sapan şeyler söylemişti iyi gülmüştüm. iOS Android'e göre daha seri ve daha optimize reddetmiyoruz ama gelip burada iPhone 13 aldın diye en iyisi olmuyor kabul etmen zor ama etmemen beni ilgilendirmiyor gerçek bu. Android kullanmayıp boş boş sallamayın. Sana S10'un hala takır takır çalıştığına dair bir sürü video atarım sen 1 tane bile kanıt atamazsın. Ama insanları fanboy olduğun için yanlış yönlendiremezsin o yüzden sıkıntı da yok. Bu ne diyor derler geçerler. Apple ile kafede iyi zamanlar dilerim. Şimdi gelir gülücük atar e fanboy normal. Argüman yok kanıt yok bir şey yok Android 2 yıl sonra kasıyor der. 10000 TL ile kaçak Xiaomi alırsan kasar. Uyan 2016 yılında değiliz Android telefonlar gayet iyi durumda şu an. Amiral gemisi Android telefonlar deyim daha iyi anlarsın. S9 falan kasabilir belki reddetmem eskiden o kadar iyi değildi Android iOS çok daha üstündü.Telefonunu alalı bilmem daha kaç saat olmuş, ekranda şu hata var ekran bu hata var konuları açılmış bile. Androidboy.![]()
Bana 8plustan daha iyi bir Android cihazı atarmısın androidboy. Bekliyorum burdayım. Aynı yıl üretilen amiral gemisi dediğiniz cihaz bekliyorum hadi. Senin hayat yılın kadar Adroid kullanmışlığım vardır benim, sonunda androidin pişmanlık olduğuna karar veren birisiyle tartışmaya dahi girme benceHata değildi o. Geçişli renklerde oluyormuş. Senin şu yücelttiğin marka niyeyse 15 Pro çıktığında yanıyordu ya telefon çıkalı daha 1-2 hafta olmuştu niye ki. Sen fanboysun laf bilmezsin teknik bilgin 0 ama niyeyse tartışmaya girdim. Bana uyar geçen bir fanboy ile tartışmaya girdim saçma sapan şeyler söylemişti iyi gülmüştüm. iOS Android'e göre daha seri ve daha optimize reddetmiyoruz ama gelip burada iPhone 13 aldın diye en iyisi olmuyor kabul etmen zor ama etmemen beni ilgilendirmiyor gerçek bu. Android kullanmayıp boş boş sallamayın. Sana S10'un hala takır takır çalıştığına dair bir sürü video atarım sen 1 tane bile kanıt atamazsın. Ama insanları fanboy olduğun için yanlış yönlendiremezsin o yüzden sıkıntı da yok. Bu ne diyor derler geçerler. Apple ile kafede iyi zamanlar dilerim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.