iPhone önerisi

Hocam günlük kullanım için istiyorum. İş görsün kamerası iyi olsun vs. çok oyun oynamam ama oynamak istersem de üzmesin. iPhone 13 ekranı 60Hz miş. Tercih etmezsem en büyük sebebi bu olabilir. 13, 13 Pro, 14, 14 Pro şu an elimdeki seçenekler. 15e çıkmaya veya Pro Max sürümlerine gerek yok anladığım kadarıyla.

Hocam günlük kullanım için istiyorum. İş görsün kamerası iyi olsun vs. çok oyun oynamam ama oynamak istersem de üzmesin. iPhone 13 ekranı 60Hz miş. Tercih etmezsem en büyük sebebi bu olabilir. 13, 13 Pro, 14, 14 Pro şu an elimdeki seçenekler. 15e çıkmaya veya Pro Max sürümlerine gerek yok anladığım kadarıyla.
Hocam 14 pronun sıfırı yok diye biliyorum ben

13 ve 14 Pronun sıfırı yok ondan dolayı 13 ve 14 kalıyor seçenek olarak. 13 en mantıklısı.

Anladım hocam o zaman 13 benim için en iyi tercih olacaktır. Peki 14 almam performans, kamera ve uzun ömürlülük açısından fiyat farkına değer mi? Bir de 13'ün ekranı 60Hz oda çok önemli olmayan bir pürüz benim için.

13 ve 14 için durum ne onlar da zamlandı mı? Bugün almayı düşünüyorum ona göre.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı