iPhone önerisi

Hocam günlük kullanım için istiyorum. İş görsün kamerası iyi olsun vs. çok oyun oynamam ama oynamak istersem de üzmesin. iPhone 13 ekranı 60Hz miş. Tercih etmezsem en büyük sebebi bu olabilir. 13, 13 Pro, 14, 14 Pro şu an elimdeki seçenekler. 15e çıkmaya veya Pro Max sürümlerine gerek yok anladığım kadarıyla.

Hem uzun kullanim hem yenilik acisindan bütçe cikiyorsa 16 alabilirsiniz aslinda.

13 ve 14 için durum ne onlar da zamlandı mı? Bugün almayı düşünüyorum ona göre.

Onlarin şu an uretimi yok Apple satmiyor elinde tutan saticinin vicdanina kalmis.

Hem uzun kullanim hem yenilik acisindan bütçe cikiyorsa 16 alabilirsiniz aslinda.

Onlarin şu an uretimi yok Apple satmiyor elinde tutan saticinin vicdanina kalmis.
13 ve 14 ün sıfırı mevcut hocam şuan. Apple satmıyor evet hepsiburada falan satıyor.

13 ve 14 için durum ne onlar da zamlandı mı? Bugün almayı düşünüyorum ona göre.
Vatan bilgisayarda var hocam :)

Hocam 14 ve 16e 50k, 13 35k. Büyük ihtimalle 13 tercih edeceğim isteğimi ve beklentimi karşılıyor. 14 ve 16e fiyat farkına değer mi? Değerse bu ikisinden hangisini tercih edeyim?

Hocam 14 ve 16e 50k, 13 35k. Büyük ihtimalle 13 tercih edeceğim isteğimi ve beklentimi karşılıyor. 14 ve 16e fiyat farkına değer mi? Değerse bu ikisinden hangisini tercih edeyim?

Guncellik, performans ve ekran suresi olarak 16e daha iyi diğerlerinin porte, genis aci, MagSafe gibi ek ozellikleri var.
13 ile 14 arasinda RAM ve ufak kamera, OIS farkliliklari bulunuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı