iPhone parasını hak ediyor mu?

  • Konuyu başlatan pusat57
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 6B
Gavur parasıyla beş para etmez.
Kamerası 2mp neredeyse. :D
Batarya ömrü ve kamerası ile telefonların yüz karası.
Ama kullananlar bir dünya para verdikleri için (vw sahipleri gibi) mok sürdürmezler telefonlarına.
Nokia can'dır.
Yanlış anlaşılmasın, samsung kullanıcısıyım.
 
İphone'nun ekranının kullanıcılar için çok daha avantajlı olduğunu düşünüyorum. Çok büyük bir telefondaki gereksiz özelliklerle uğraşacağına yeterli bir ekran boyutunda sorunsuz kullanım deneyimini tercih ederim.
 
Peki İ PHONE neden başka model çıkarmıyor ya? Hani alıcağımdan değil de hep aynı hep aynı.

Çünkü eski iPhone'un taksidi bitmeden yenisini alan, ekran boyutunu az bir şey değiştirseler olay yaratacak, yeniliğe kapalı fanboy kitlesi şimdiki haliyle olmasını istiyor. iOS'u dışında gereksiz bir telefon markası benim için. WP8'ler ya da Android'in yeni sürümleri stabilite konusunda iPhone'a rakip olurlarsa Apple'ın durumu vahim. Ama tabii yine fanboyları alacaktır o ayrı :)
 
Diğer telefonlarla kıyaslarsak ios un stabil çalışması en büyük artı olur. Android bence biraz window a benziyor. İlk kullanışta oldukca hızlı ancak yüklenen ve silinen programlar bir süre sonra sistemi yavaşlatıyor. İphone her zaman ilk günkü gibi stabil ve hızlı çalışıyor. Kullanım arayüzü oldukca basit ve her işinizi çok hızlı halledebiliyorsunuz. Eğer film izleyecekseniz ekranı biraz küçük. Ama çok kullanışlı ve prestijli bir telefon. 3 androidli telefondan sonra iphone a geçtim ve pişman değilim. Ben yurt dışında yaşadığım için biraz daha uyguna alıyorum ama bana göre parasını hak ediyor.
 
Ürünlerin, Türkiye piyasasındaki fiyat çok yukarıda bunun hepimiz farkındayız sanırım. Ancak ekonomik olarak risk yoksa, İphone işletim sistemi olarak benim gözümde çok iyi duruyor. Windows 8 ve İos'un piyasadaki en stabil işletim sistemleri olduğunu biliyoruz. Ancak Windows 8'in performansı benim kafamda hep soru işareti oldu. O yüzden Apple İphone bence en ideal telefonlardan bir tanesi. Tabii fiyatı hariç :)
 
Her yönüyle hak ediyor. Ekran küçük olabilir (iPhone 5) fakat bir zaman sonra yeterli gelmeye, diğer telefonlar büyük gelmeye başlıyor. Pek oyun oynamıyorum fakat internet deneyimi olsun film izleme olsun gayet yeterli.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı