iPhone SE 1 alınır mı?

icy_termination

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sahibinden üzerinden 2.el iPhone SE 2016 almayı düşünüyorum ama fikirleriniz nedir? Günlük kullanım için batarya veya sürüm yeterli gelir mi?
Fiyat civarları 1 -2K arası.
Not: Aslında iPhone 8 almayı düşünüyordum fakat jak girişi olmaması ve bütçemi aşması biraz çekilmeme sebep oldu. Yine de fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar sahibinden üzerinden 2.el iPhone SE 2016 almayı düşünüyorum ama fikirleriniz nedir? Günlük kullanım için batarya veya sürüm yeterli gelir mi?
Not: Aslında iPhone 8 almayı düşünüyordum fakat jak girişi olmaması ve bütçemi aşması biraz çekilmeme sebep oldu. Yine de fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

Alınmaz kötü bir telefon bir şey olsa satmak istesen bile alıcı bulmak bile ayrı dert. Bütçeni çok aşmıyorsa 8 daha mantıklı

1. nesil SE alınmaz. İşlemcisi yetersiz, ayrıca ekranı rahatsız edecek derecede küçük. En az 8 ya da SE 2 alın.

iPhone SE 1 alınmaz. İşlemcisi yetersiz ve ekranı çok küçük.

Eğer 1-2 yıl kullanacaksan ve oyun oynamıyorsan 6s al. Ama bir kaç yıl kullanacaksan da yada oyun oynayacaksan bütçeye göre Android telefon önerebilirim.

Bende var bataryası Deji yeni taktık iyi gidiyor fakat çok da tavsiye etmiyorum iOS 15 kullanan telefonlar 2-3 sene içinde çöp olacak zaten. 16 GB olması ve iOS15 olmasındanda nefret ediyordum. Ve ekranı aşırı küçük. Kullandığım süre içinde Touch ID ve Home tuşu bozuldu. Şu an bir akrabam tarafından bana verilen iPhone 7 kullanıyorum. Bence alınmaz. Biraz daha para biriktirip bir yerden falan bulup 8 al en azından iOS 15'e kıyasla daha çok götürecek. Android demek isterdim fakat o fiyat bandında alınabilecek Android telefonların hepsi çöpten başka bir şey değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı