iPhone SE alınır mı?

Çok küçük ve F/P bir ürün değil. O fiyata Mi 6 veya Mate 10 Lite öneririm. İphone 6'da olabilir.
İphone 6 ile SE karşılaştırılmamalı bile. İphone 6 1 GB RAM ve A8 yonga seti var. SE modelinde ise 2 GB RAM ve A9 yonga seti var. RAM avantajının dışında yonga setlerindeki performans farklarını söylemiyorum bile.

İphone 6 ile SE karşılaştırılmamalı bile. İphone 6 1 GB RAM ve A8 yonga seti var. SE modelinde ise 2 GB RAM ve A9 yonga seti var. RAM avantajının dışında yonga setlerindeki performans farklarını söylemiyorum bile.
Teknolojiden uzak kaldığım çoğu bilgimi yitirmişim. Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. Ama diğer modelleri hala öneriyorum.

Burda arkadaşların tam tersi bence fiyat performans ürünü diyebilirim. Şuan 6S bile fiyatını hak ediyor. SE ise daha uyguna 1sene daha fazla performans diyebilirim.

Ben iPhone SE kullanıyorum çok kullanışlı iPhone 6'dan daha iyi
SE'nin yeni modeli çıkacağı söyleniyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı