iPhone SE 2 ile 2 Hafta

Macbook modelleri iyi değil diye söylenmişti M1 hariç. Apple yazilim yapmayi biliyor.

Macbook modelleri iyi değil diye söylenmişti M1 hariç. Apple yazilim yapmayi biliyor.
Hocam yıllardır İntel kullanıyordu Apple. Şüphesiz onlar da iyilerdi tabii. Hepten kötü demek doğru değil. Lakin şimdi uygun fiyatı ve daha üstün performansıyla 2020 model Macbook'lar M1 ile i9'lu prolara kafa tutuyor. Böyle düşünürsek evet, intel işlemcili bir Macbook alınmaz. Yani artık.

150-200TL civarında satılan şarjlı kılıflar var aslında, onlar ile kullanılsa nasıl olur merak ediyorum. Elinize sağlık.

Apple neden hep bataryadan kısıyor anlamıyorum. Şu performansta telefona böyle bir batarya koymak bana saçma geliyor. Kullanan kişiler yettiğini söylese de bir ön yargı oluşturuyor.

Apple neden hep bataryadan kısıyor anlamıyorum. Şu performansta telefona böyle bir batarya koymak bana saçma geliyor. Kullanan kişiler yettiğini söylese de bir ön yargı oluşturuyor.
Hocam 2.5 aydır SE 2 kullanıcısıyım. Xiaomi Mi A3 gibi 4000 mAh bataryası+Amoled ekranı olan bir telefondan geçtim. Düşük parlaklıkta Mi A3'te tam parlaklık ile aldığım sürelere benzer süreler alıyorum. Mobil veri beklenenden daha çok yiyor ve dışarıda oyun oynamaya korkmam hariç hiçbir sorunum olmadı. Bana kalırsa bir güncellemeye bakıyor bu iş, çünkü ilk çıktığında cidden yeterli bir performansa sahipti. Ya 12 Mini satışları için böyle bir politika izliyorlar ya da yapacakları optimizasyonlar halen daha sürmekte. Kısaca gün içinde 1 saatten az oyun oynarsanız yetmemesi için bir sebep yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…