iPhone SE (2. nesil) alınır mı?

• Konuyu başlatan tnw
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 56
  • Görüntüleme 3.069
8K paraya Samsung A53 önerebilirm tasarım kamera ve ekran olarak üst düzey performansı da baktğınız tewlefondan eksik kalmaz.
Kesinlikle, bu bütçede bir iPhone almaktansa Samsung almak çok daha mantıklı. Sırf biraz daha güçlü bir işlemci kullanacağıma gözüm güzel bir ekran görür daha iyi.

Aktif olarak kullandığım telefon. Pil yüzdem %82 olmasına rağmen kullanım değerlerinizden az da olsa daha aktif kullanıyorum ve 6 saat ekran süresi alıyorum. Tasarımı çok şık olmasına rağmen o eski tip kasa ve küçük ekran bir süre sonra canımı sıkmaya başladı. Büyük ekranlar gördüğümde telefonu değiştiresim geliyor. Kesinlikle iphone kullanmak istiyorum demiyorsan bütçene uygun samsung modellere yönelmen daha iyi olucaktır. Amiral gemilerin FE sürümleri belki ikinci el olarak mutlu edebilir.

Bu cihazlara bu kadar para verip o ekranları kullanınca içiniz acımıyor mu?

Bu bütçede 0 cihaz olarak A33'den başka elle tutulur telefon çok az.
8K paraya Samsung A53 önerebilirm tasarım kamera ve ekran olarak üst düzey performansı da baktğınız tewlefondan eksik kalmaz.
Ekranı gerçekten küçük dostum. İçinde iOS olmasa çöp.

İçim acımıyor IPhone'un yeni modellerindense eski kasa telefonlar daha çok hoşuma gidiyor. Yıllardır Android kullanıyorum ve 1-2 yıla kullanılmayacak hale gelen telefonlardan istemiyorum.

Aktif olarak kullandığım telefon. Pil yüzdem %82 olmasına rağmen kullanım değerlerinizden az da olsa daha aktif kullanıyorum ve 6 saat ekran süresi alıyorum. Tasarımı çok şık olmasına rağmen o eski tip kasa ve küçük ekran bir süre sonra canımı sıkmaya başladı. Büyük ekranlar gördüğümde telefonu değiştiresim geliyor. Kesinlikle iPhone kullanmak istiyorum demiyorsan bütçene uygun Samsung modellere yönelmen daha iyi olacaktır. Amiral gemilerin FE sürümleri belki ikinci el olarak mutlu edebilir.

Tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Ekranın bu kadar sorun yaratacağı düşünüldüğü için 2. elde hangi iPhone modeli beni rahatlıkla 3-4 yıl götürür.

Hocam birisine sordunuz mu fiyat güncel mi diye? Yazan fiyatlar eski oluyor güncellenmiyor çünkü Turkcell mağazalarında.

Sormadım bir dahaki sefere hala bulunuyor olursa sorarım.

İçim acımıyor IPhone'un yeni modellerindense eski kasa telefonlar daha çok hoşuma gidiyor. Yıllardır Android kullanıyorum ve 1-2 yıla kullanılmayacak hale gelen telefonlardan istemiyorum.
O halde alacağınız telefon sizi memnun edecektir. Rahatlıkla alabilirsiniz. İkinci el piyasası oldukça düşük aynı zamanda göz atabilirsiniz. Kalan para ile bir powerbank almanız her durumda işinizi görür.

Tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Ekranın bu kadar sorun yaratacağı düşünüldüğü için 2. elde hangi iPhone modeli beni rahatlıkla 3-4 yıl götürür.

Sormadım bir dahaki sefere hala bulunuyor olursa sorarım.
İkinci el konusunda eski kasa sevdiğinizi söylediğiniz için kesinlikle SE derim. Fakat daha önce XR ve XS de kullanmış biri olarak en mantıklı seçim XS gibi duruyor. Fakat X'e bulaşmayın.

A11 çip kullanan bir cihaza 2022'de bu paraları vermek doğru gelmiyor. Yanlış biliyorsam düzeltin fakat aynı zamanda 5. yılını doldurmak üzere olan bir cihaz.

Yazdığınızı sonradan gördüğüm için düzelttim.

Şu an bu telefonu almak mantıklı mı sarı sitede Param Güvende ile almayı düşünüyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı