iPhone SE 2 Tanıtıldı

iPhone SE 2 tanıtıldı. Çerçeveler bağımsızlığını ilan etmiş. Yıl 2020...
Ekran Resmi 2020-04-15 19.08.36.png
.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha düşük fiyatlı rakiplerinde bile ekran/kasa oranı bir hayli büyümüşken, 5-6 bin lira civarındaki bir telefonda 2015 yılı tasarım anlayışı devam etmemeli.
Şahsen ben, iPhone XR tarzı bir şey bekliyordum, tasarım olarak. Ama şaşırmadım yine de.

Ekonomik bir model için standart tasarımı tercih etmişler. Olabilir tabii. Fakat yine de biraz X, XR, XS tasarımı beklenebilirdi. Fakat bunu yanlış bilmiyorsam 9 modeli olarak lanse ediyorlar. Yani 8 modelinin kasasını kullanmaları mantıklı. Malum X modeli bir devir atlama olmuştu çünkü. Geriye dönüş biraz mantıksız olabilirdi belki.

Yorumunuza katılmıyorum.

Apple adına daha ekonomik bir model. Bilindik bir tasarım. Ayrıca çoğu kişi o tasarımı seviyor bence.

Fiyatına sunduğu özellikler önemli. Çerçeve istemeyenler için 11 modelleri mevcut.

İphone 5 modelinin çerçevesi gibi bir çerçevesi olsa bence ülkemizde aşırı derecede tercih edilirdi.

Aynen ya 6000 lira çok ekonomik.

İroni yapmadan önce mesajımı okuyun ve anlayın: :)

Yorumunuza katılmıyorum.

Apple adına daha ekonomik bir model. Bilindik bir tasarım. Ayrıca çoğu kişi o tasarımı seviyor bence.

Fiyatına sunduğu özellikler önemli. Çerçeve istemeyenler için 11 modelleri mevcut.

Apple adına daha ekonomik bir model.

Satışa çıktığında başka internet sitelerinde biraz daha ucuza satılacağını düşünürsek almayı düşünüyorum.

Dostlar bu telefon, eski tarz ufak çerçeveli telefon sevenler için çıkarılmış tabii ki tasarımı şu anki gibi olmayacak. Ha biraz daha ince olsa bence de iyi olurdu ama sonuçta alıcıları belli.

Ha fiyat tabii ki çok pahalı, vergiler+dolar o parayı kesinlikle hak etmiyor bence...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı