iPhone SE 2020 alınır mı?

Altay10

Kilopat
Daha fazla  
Öncellikle merhaba iyi akşamlar sadece YouTube ve Instagram kullanıyorum. Sizce alınır mı?

Halen daha aksesuarlı kutular var.

Halihazırda M51 kullanıyorum A71'in bire bir benzeri biraz farklılkları var tabii ki.

Bluetooth'lu cihazla kullanıdınız mı? Kullandıysanız ekran süresi kaç saat oldu.
Genellikle kutudan çıkan kulaklık ile kullandığım için kablosuz hakkında bir şey diyemem. Arabanın Bluetooth'una bağlanınca dışarıda olduğum için hücresel açık oluyor, pek bir etkisi olmuyor şarja.

Hocam alınır.
+ Yönleri: İşlemcisi çok iyi her oyunu kasmadan oynatır.
En az 5 sene daha yazılım desteği alır.
6-7 yıl daha ömrü var.

- Yönleri: Ekranı biraz küçük.
Pili hızlı biter 4-5 saat.

Aksesuarlı kutulu alacağım ama onun kulaklığını kullanmam herhalde diye düşünüyorum o yüzden sordum.

1-) Şarj aleti çıkıyor iPhone'larda.
2-) iOS işletim sistemlerinde stabilite olduğu için bataryası çok bir şey ifade etmiyor, bende de var SE 6-7 saat şarjı gidiyor.
3-) iOS işletim sistemindeki 3GB RAM Android'deki 12GB RAM'den daha fazla performans sağlar.

Aksesuarlı kutulu alacağım ama onun kulaklığını kullanmam herhalde diye düşünüyorum o yüzden sordum.
Kardesim sen bilirsin ama uzun süre kullanicaksin ona göre karar ver ben kendi iphonumu bi heves aldim ama sonradan gün icinde 3 kere falan sarj gerekiyo ve sen bilirsin kararinda özgürsün ( ama sana önerim bi heves veya bi özentilik için aliyosan aman hocam alma )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…