Halen daha aksesuarlı kutular var.Kardeşim Türkiyede yasiyoruz orda adam 600 dolar falan veriyo sen burda o kadar para verme xiaomi de alma bence samsung al bende iphone var bataryalari çok sikinti ve içinden şarj aletide cikmiyo artik bence mantikli davran samsung al A71 çok iyi telefon 8gb ram ve 4000 mah üstü batarya var şimdi iphone alican sonra sarj falan fiyat pahaliya girer
Kardeşim Türkiye'de yaşıyoruz orada adam 600 dolar falan veriyor sen burada o kadar para verme Xiaomi de alma bence Samsung al bende iPhone var bataryalari çok sikinti ve içinden şarj aletide cikmiyor artik bence mantikli davran Samsung al A71 çok iyi telefon 8 GB RAM ve 4000 mAh üstü batarya var şimdi iPhone alican sonra sarj falan fiyat pahaliya girer.
Genellikle kutudan çıkan kulaklık ile kullandığım için kablosuz hakkında bir şey diyemem. Arabanın Bluetooth'una bağlanınca dışarıda olduğum için hücresel açık oluyor, pek bir etkisi olmuyor şarja.Bluetooth'lu cihazla kullanıdınız mı? Kullandıysanız ekran süresi kaç saat oldu.
Genellikle kutudan çıkan kulaklık ile kullandığım için kablosuz hakkında bir şey diyemem. Arabanın Bluetooth'una bağlanınca dışarıda olduğum için hücresel açık oluyor, pek bir etkisi olmuyor şarja.
Onlari kaldirdilar diye biliyorum gecen iphone 11 de yoktu sordugumda ise kaltigini söyledi ama bulunur mu bilememHalen daha aksesuarlı kutular var.
Onlari kaldirdilar diye biliyorum gecen iPhone 11 de yoktu sordugumda ise kaltigini söyledi ama bulunur mu bilemem.
1-) Şarj aleti çıkıyor iPhone'larda.Kardeşim Türkiyede yasiyoruz orda adam 600 dolar falan veriyo sen burda o kadar para verme xiaomi de alma bence samsung al bende iphone var bataryalari çok sikinti ve içinden şarj aletide cikmiyo artik bence mantikli davran samsung al A71 çok iyi telefon 8gb ram ve 4000 mah üstü batarya var şimdi iphone alican sonra sarj falan fiyat pahaliya girer
Kardesim sen bilirsin ama uzun süre kullanicaksin ona göre karar ver ben kendi iphonumu bi heves aldim ama sonradan gün icinde 3 kere falan sarj gerekiyo ve sen bilirsin kararinda özgürsün ( ama sana önerim bi heves veya bi özentilik için aliyosan aman hocam alma )Aksesuarlı kutulu alacağım ama onun kulaklığını kullanmam herhalde diye düşünüyorum o yüzden sordum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.