Yok bekleyemem. Bugün bile Vatana gidip alabilirim. 15'ine kadar kargo ile yetişmesi lazım. Yani alacağım ve Sakarya'ya gidecek o kargo. Direkt mağazadan alacağım.S20 alma yeter, iPhone SE 2020 alınabilir. Ek olarak Mi 11 gelecek, belki bu fiyatlara çıkarsa beklemeni öneririm.
Alternatif;
![]()
Poco F2 Pro 256 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Poco F2 Pro 256 GB arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Oppo Reno 3 Pro 256 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Oppo Reno 3 Pro 256 GB arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
Huawei P40 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Huawei P40 128 GB arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Hocam, suratını görmediğiniz adama niye bu kadar pahalı bir hediye alıyorsunuz ki?Bak akraba ama, suratını bile görmemişimdir.
Hangisi daha iyi diye sorayım o zaman.
Samsung Snapdragon çipset S20 getirene kadar s ve Note serisi telefon önermeyeceğim. 256 GB iPhone SE 2020 alabilirsin ama Android tarafına sıcak bakar mısın?
100 TL verse ne güzel al yeğenim diyip 5 lira uzatıyor.Vay be akrabaya iPhone'mu bizim akraba 100TL verip gidiyor.Ben S20 öneririm.
Baba tarafını sevmiyorum ama, babam düşkün. Para benden çıkmıyor. Babamdan çıkıyor. Sizi niye bu kadar üzdü?Hocam, suratını görmediğiniz adama niye bu kadar pahalı bir hediye alıyorsunuz ki?
S20'yi tercih ederdim ben.
Hocam PC alsanız daha çok sevinmez mi?Baba tarafını sevmiyorum ama, babam düşkün. Para benden çıkmıyor. Babamdan çıkıyor. Sizi niye bu kadar üzdü?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.