iPhone SE 2020 pil sağlığı

We_Master

Megapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Dostlar selamlar.
1.5 ay önce iPhone SE 2020 cihazı aldım.
iPhone kullanan bazı arkadaşlarım pil sağlığımın normal olmadığını söylüyor.
Telefonu %100 şarj olmadan çok az çıkarttım, oyun oynarken telefonu kullanırken şarjda kullanmadım şarjından oldukça memnunum cihazın şarjını tek şarjda 2 gün kullanıyorum.
Pil sağlığı ise %96.
Cihazı garantiye göndermeli miyim yoksa bu durum normal midir?
Dipnot. Cihaz 30 ekim tarihinde alındı yani 1.5 ayda %4 pil sağlığı kaybetti.

Ben de cihazı 4-5 ay önce almıştım ve pil sağlığım ilginç bir şekilde %93. Acaba yeni güncellemeden sonra mı düştü diye merak ediyorum.

Bilemiyorum sorun var mı yok mu ancak ideal şarj koşulu şöyle diye biliyorum. %20'nin altına inmeyip, %90'ın üstüne de çıkmamak gerekiyor. Ne kadar doğru ve ya ne kadar %100 bilgi tartışılır. Ancak ben şuana kadar tüm telefonlarımda böyle kullandım sorun yaşamadım. Söylediğim bilgiler araştırmalarım sonucu elde edilmiş bilgilerdir.

iPhone 7 kullanıyorum. 10 Kasım 2019'da aldım. Şu an pil sağlığı %87. Ablam ve ağabeyim iPhone 6 kullanıyor. Ablam alalı iki yıl oldu. Pil sağlığı %84. Bu işte bir gariplik var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı