iPhone SE 2020 vs A34

Kusura bakmayın ama iOS, güncellemelerde nasıl can sıkıyor?
Güncellemelerin kesilmesinin ardından eskisi kadar akıcı olduğunu düşünmüyorum.
IP11 bile eskisi gibi akıcı değilken SE2020'nin akıcı olabilme ihtimali benim gözümde ortadan kalkıyor.
Ayrıca batarya ve ekran tarafında da bekleneni verebilir mi -üstelik bu fiyatta olduğuna göre pil sağlığının %90 altında olması kuvvetle muhtemel.- orası da muamma.
Hâl böyleyken A34'ün çok daha makul bir seçenek olduğunu düşünmemek içten bile değil.

5 6 k ya temiz SE2020 bulabiliyorsanız çok iyi. Ben 1 ay önce alacaktım son anda alamadım genelde fiyatlar 7 7.5k arasındaydı tabii ben içi hiç açılmamış temiz olanlardan bahsediyorum ve Türkiye cihazıydı.

Güncellemelerin kesilmesinin ardından eskisi kadar akıcı olduğunu düşünmüyorum.
IP11 bile eskisi gibi akıcı değilken SE2020'nin akıcı olabilme ihtimali benim gözümde ortadan kalkıyor.
Ayrıca batarya ve ekran tarafında da bekleneni verebilir mi -üstelik bu fiyatta olduğuna göre pil sağlığının %90 altında olması kuvvetle muhtemel.- orası da muamma.
Hâl böyleyken A34'ün çok daha makul bir seçenek olduğunu düşünmemek içten bile değil.
%90 altı pil sağlığı herhangi bir sorun teşkil etmiyor. Ancak SE2 modelinde kendi deneyimim ile %85’den sonra performans düşüşü başlıyor. Akıcılık yönünden herhangi bir sorunu kesinlikle yok.
Ayrıca cihazların güncellemesi daha kesilmedi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı