iPhone SE 2020 vs Huawei P30

Para yanlış insanlarda...

Katılıyorum hocam, o paraları sırf alamayan insanlara hava atmak için veriyorlar, bende zamanında (o zamanlar yaşım 14’tü) babamdan hep iPhone isterdim (çocukluk hevesi işte) babamda sağ olsun iPhone X almıştı, şimdi kullanıyorum (sadece olduğu için) bir daha da iPhone almam hevesimi aldım bitti, gereksiz pahalılar.
Size mesaj atamadım, forumda yeniyim bana yazabilir misiniz özelden?
Valla bende nereden özel atılacağını bilmiyorum, bilen varsa yazabilir mi?
Acınacak haldeyim bi el atın da yardımcı olayım arkadaşa

Apple'nin sadece Mac'ine para veririm. Ki günümüz döviz kurlarına göre asgari ücretle çalışan insan nasıl alacak!. ama asgari ücretle çalışıp iPhone alan insan var. Şaşırmamak elde değil.

Apple'nin sadece Mac'ine para veririm. Ki günümüz döviz kurlarına göre asgari ücretle çalışan insan nasıl alacak! Ama asgari ücretle çalışıp iPhone alan insan var. Şaşırmamak elde değil.

Ceza yemem inşallah aptallıktan başka bir şey değil.
Mi Note 10 tabii ki, ben X kullanıyorum mi Note 10’a geçeceğim sorduğun soruya bak

Cevap gelmedi?

Bunu insanlara sormana gerek yok ki yaz Google amcaya özellikleri karşılaştır zaten direkt mi Note 10 alıcan.

iPhone SE 2020. Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Sorusu olan varsa alabilirim.
1-A13 performansı ile telefon uçuyor mu?
2-Hoparlör sizce nasıl? (iphone 11 pro maxte bir müzik dinleyip büyülenmiştim)
3-Pubg ve asphalt 8 gibi oyunları denediniz mi?
4-Isınma hakkında ne söylersiniz?
5-Şarj hakkında ne söylersiniz?
6- jbl veya airpods gibi bluetooth kulaklık kullanıyorsanız bağlanma süresi nasıl?
şimdiden çok teşekkür ederim.

1-A13’ü çok abarttınız, uçsa bile ne olacak.
2-Sizde iPhone hayranlığı var diğer telefonların iPhone’un hoparlöründen geri kalır yanı yok.
3-PUBG telefonu sömüren bir oyun kesinlikle oynamamanızı tavsiye etmem bataryayı öldürüyor, pil sağlığını düşürebilir.
4-X çok ısınmıyor ama yine de biraz ısınması var, PUBG oynarsanız ciddi anlamada tüm telefonlar ısınıyor, Asphalt 8 hakkında bir şey söyleyemem.
5-X’te yanlış hatırlamıyorsam 2615 mAh batarya var ama Android’in 4000 mAh denk, tek artı yönüdür
6-Ara sıra Bluetooth kulaklık bağlıyorum Android ile aynı sürede bağlanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…