iPhone SE 2020 vs iPhone 7

Elinizdeki cihaz gayet iyi. Geçmenizi önermiyorum. Cihazınız ne zaman ömrünü doldurur o zaman değiştirin derim.
 
Şu an telefonda resmi olarak MIUI 11.0.5 sürümü var. Neden eski sürümü kullanıyorsun ki? Bence bu hamle ile standartlarını yükseltmek yerine düşürürsün. En basitinden modası geçmiş görünüm ve batarya performansı bile geçmemek için bir neden.

Bence telefonu fabrika ayarlarına sıfırlayıp, resmi güncellemeleri yap. Telefonu kılıfsız ve tam ekran modu ile kullan. Tamamen farklı bir deneyim olur senin için. En azından hâlâ imkanın varken bir dene. Hâlâ memnun değilsen, değiştirirsin.

Yanlış yazmışım orada 11.0.5 var bende de ama kasma yaşıyorum fazlasıyla.
 
Konuya doluşan Xiaomi fanlarını bir kenara koyarsak 2. nesil SE'yi seçersen daha çok seneler hızını koruyacaktır, ki zaten 7 kronik hataları olan bir telefon.
 
@ornitorenx konu sahibi arkadaşın hali hazırda telefonu Xiaomi olduğu için o şekilde yorumlar yapıldı. Mükemmel bir tasarıma sahip telefondan, tasarım özürlü bir telefona ve üstüne para da vererek geçmeden önce bir şans daha vermesini istedim ben de. Lütfen ona buna laf atmadan önce kendi yorumunuzu yapın, biz de gereksiz yere tekrar mesaj yazmak zorunda kalmayalım. Ayrıca konuda genel olarak herhangi bir ''fanboyluk'' içeren yorum olduğunu da düşünmüyorum.
 
Mükemmel bir tasarıma sahip telefondan, tasarım özürlü bir telefona ve üstüne para da vererek geçmeden önce bir şans daha vermesini istedim ben de.
Konunun özeti. 😂

Bana kalırsa da Mi 9T'de kalın ve telefonunuzu sıfırlamayı deneyin. Sabrederseniz MIUI 12 güncellemesi yayınlanacaktır ki efsane bir güncelleme gibi duruyor. Güncelleme kısmında gözükmese bile Xiaomi'nin sitesinden güncelleme dosyası indirip güncelleme yapabiliyorsunuz diye biliyorum.
 
Android ile ios tamamen farklı iki evrendir ve karşılaştırılamaz. İki tarafında artı ve eksileri mevcut.
İos cihazlar bir ekosistemin ürünüdür ve başka apple cihazlar ile mükemmel olurlar. Bu demek değil ki tek iş yapmazlar, Apple yeni çıkan telefona 5 yıl yazılım desteği güvencesi verir. Eğer ios platformuna geçecekseniz gerek kamera, işlemci gibi nedenlerden ötürü kesinlikle se2 tercih etmelisin.

Diğer bir nedeni şuan amiral gemisi 11 ile birçok parçası ortak. 7 miladi dolmaya yakın. İos tarafına dil uzatan insanlara bakma. Telefon dünyasına Apple yön verir, android tarafı kopyalar. Ve uygulamalar ios tarafına daha yatkındır (insta,Twitter)

Android cihazın varmış sanırım eğer kullanılabilir durumdaysa onunla devam et.
Ekonomik durumun varsa ve cihazından memnun değilsen ios tarafına geçebilirsin. Ben androidden geçince baya tedirgin olmuştum ama iyiki geçmişim diyorum.
 
@ornitorenx Mükemmel bir tasarıma sahip telefondan, tasarım özürlü bir telefona ve üstüne para da vererek geçmeden önce bir şans daha vermesini istedim ben de.
Mükemmel tasarım? Bana göre de iPhone 6/6s/7/8/SE tasarımı mükemmel onu ne yapacağız? Konu sahibi Xiaomi telefonumdaki sorunları nasıl çözerim dememiş dikkat ederseniz, 7 vs SE 2020 karşılaştırması hakkında fikirlerimizi istiyor. Xiaomi güncellemelerinin tartışılması için eminim milyon tane konu vardır, buraya mı kaldı. Ayrıca ben konuya olan cevabımı da verdim.
 
Aslında haklısın, günümüzde estetik ve güzellik algısı, markaların dayatmalarına göre şekillenebiliyor. Zaten güzellik algısı görecelidir değil mi? 🙂 Tartışmaya gerek yok. İyi forumlar. @ornitorenx

Konu sahibinin hâlâ biraz da olsa Mİ 9T'de gönlü var ki, ondan dolayı bu telefondan geçmek istiyorum ama kafam karışık diye belirtmiş ilk mesajda.😇 Az bir para değil sonuçta, yardımcı olmaya çalışıyoruz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı