İkinci el S20 FE bulabilir o bütçede. Bulamazsa S10+ almak SE 2 almaktan daha iyi olur.Bütçe 8000 civarı. S20FE bulabileceğini sanmıyorum ama bulabilirse Note 12 Pro yerine tercih edilebilir.
İkinci el S20 FE bulabilir o bütçede. Bulamazsa S10+ almak SE 2 almaktan daha iyi olur.Bütçe 8000 civarı. S20FE bulabileceğini sanmıyorum ama bulabilirse Note 12 Pro yerine tercih edilebilir.
İkinci el iPhone SE2020 al geç.iPhone SE 2020 almayı düşünüyorum. Bütçem 6800-7000 TL arasında. Bir yandan da malum işlemli Redmi Note 12 Pro almak var hangisi daha mantıklı? iPhone 7 var halihazırda boyutuna alıştım diyebilirim.
SE2 almak S10+ almaktan mantıklı.İkinci el S20 FE bulabilir o bütçede. Bulamazsa S10+ almak SE 2 almaktan daha iyi olur.
Kilitlenme falan yok arkadaşım normal IOS bitse bile sallama lütfen. X serisi 17 almadı XS serisi 18, 11 de 19 almayacak SE 2020’de iPhone 11’den aynı CPU fakat daha yeni bir telefon olduğu için minimum IOS 19 alacaktır.Normal iOS güncellemesinden bahsediyorum. Note 12 Pro'da öyle bir sıkıntı olmuyor yani daha uzun ömürlü.
iOS 17ye kadar gideceğini düşünüyorum SE2020'nin.
Karşılaştırın sizde. Aşağıya indirince orada tüm özellikleri görebiliyorsunuz.
Apple iPhone SE 2 (2020) - Redmi Note 12 Pro Karşılaştırması - Epey
Epey - Apple iPhone SE 2 (2020) - Redmi Note 12 Pro özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
S10+ almak SE2 almaktan mantıklı.SE2 almak S10+ almaktan mantıklı.
Fanboy gibi oldum ama değil maalesef.S10+ almak SE2 almaktan mantıklı.
Şeyy dostum, Epey megapiksele, ekran büyüklüğüne ve RAM'e de puan veriyorRedmi alın. iPhone güncelleme desteği bitince kilitleniyor gibi düşünebilirsin. Uygulama indirmene falan izin vermiyorlar.
Redmi şaheser ama kamerası, bataryası olsun gayet güzel telefon satın alabilirsiniz. iPhone almayın tavsiyeme uyun pişman olursunuz.
Eki Görüntüle 1916534
Karşılaştırın sizde. Aşağıya indirince orada tüm özellikleri görebiliyorsunuz.
Apple iPhone SE 2 (2020) - Redmi Note 12 Pro Karşılaştırması - Epey
Epey - Apple iPhone SE 2 (2020) - Redmi Note 12 Pro özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Konu sahibinin beklentileri nedir onu bilmiyoruz. Öneri istemiş, beklenti yok. @Gökdeniz UygunFanboy gibi oldum ama değil maalesef.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.