IPhone SE 2020'den OnePlus 9 veya S20 FE'ye geçmek

Makaleler
7
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, iPhone SE'den her şeyiyle memnunum fakat bu batarya beni bitiriyor, bir de beta kurdum artık daha çok eriyor. Ben de androidi biraz özlemiş birisi olarak bu telefonu satarsam ikinci el olarak OnePlus 9 ve S20 FE alabildiğimi fark ettim. Sizce geçilir mi?

Geçilir. Batarya en çok üzen noktaysa S20FE daha iyi gelebilir çünkü OP9'daki Snapdragon 888 güç konusunda pek verimli bir işlemci değil hatta biraz da ısınıyor. Büyük ihtimal 8+256 S20FE ile 128 GB OP9 denk fiyattadır. Haliyle 256 GB olmasından, SD Card desteğinden, OIS'ten ötürü S20FE tercih ederdim ben. İki cihazı da imkanın varsa incele ve en çok beğendiğini al çünkü OP9 da üzecek bir cihaz değil. Bu arada ikinci eldeki OP9'ların bazıları IMEI atılmış yurt dışı OP9 olabilir haberin olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne için alacağına göre çok değişir. Mesela kamera ile video çok çeken birisiyseniz OnePlus 9'da OIS olmaması üzebilir.

Arkadaşlar selam, iPhone SE'den her şeyiyle memnunum fakat bu batarya beni bitiriyor, bir de beta kurdum artık daha çok eriyor. Ben de Android'i biraz özlemiş birisi olarak bu telefonu satarsam ikinci el olarak OnePlus 9 ve S20 FE alabildiğimi fark ettim. Sizce geçilir mi?

Ortalama bir kamera beklentiniz varsa OnePlus 9 iyi seçenektir.

S20 FE, daha iyi kameraya sahip. Hem sensor yönüyle hem de OIS bulundurması nedeniyle kamera yönüyle daha güçlü.
OnePlus 9 ise işlemci yönüyle çok güçlü. SD 888, SD 865'ten her konuda daha üstün.
Kamera için S20 FE, performans için OnePlus.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı