iPhone 11'den S21 FE'ye geçmek

A serisi berbat ötesi bir seri. Android kasıyor görüşünün model hali a serisi zaten. S23 FE varken o ikisi alınmamalı.

Hocam neye göre berbat? Telefondan beklentileriniz neler bunları tartışmak lazım. Şirketten S21FE de aldım, yurtışından iPhone 14 de. Hemen hemen her işletim sistemine hakimim. Neye göre kötü kime göre kötü? 2015-18 yıllarında konuşuyor olsaydık haklıydınız A serisi berbattı. Ama şu an gayet güzel telefonlar çıkartıyorlar. Telefonu 5 aydır kullanıyorum hala kasma donma yaşamadım?

Samsung Apple kadar güncel tutmuyor cihazları. Bazı özellikler eski telefona olmuyor ama tabi batarya konusunda 15'in altındaki telefonları getirmemesi saçma. Döngüyü öğrenebilmek için bile desteğe ulaştırıp kendilerini meşgul ettiriyorlar.
Güncel tutmadan ne anladığınıza göre değişir. Güvenlik güncelleme desteği konusunda Samsung iyidir.

Hocam neye göre berbat? Telefondan beklentileriniz neler bunları tartışmak lazım. Şirketten S21FE de aldım, yurtışından iPhone 14 de. Hemen hemen her işletim sistemine hakimim. Neye göre kötü kime göre kötü? 2015-18 yıllarında konuşuyor olsaydık haklıydınız A serisi berbattı. Ama şu an gayet güzel telefonlar çıkartıyorlar. Telefonu 5 aydır kullanıyorum hala kasma donma yaşamadım?
A serisi orta segment olduğu için ömür olarak S serisine göre daha kısalar. Kamerasıdır vs. yarım yamalak çalışıyor her seride.

A serisi orta segment olduğu için ömür olarak S serisine göre daha kısalar. Kamerasıdır vs. yarım yamalak çalışıyor her seride.
Şu düşünce yapısı çok yanlış zamanında forumlarda J serisi için de aynısını diyorlardı şimdi bile telefoncularda görebiliyoruz ve temiz modeller halen daha ilk günkü akıcılığını koruyor. Önemli olan beklenti bence.

A serisi orta segment olduğu için ömür olarak s serisine göre daha kısalar. Kamerasıdır vs. yarım yamalak çalışıyor her seride.

Kamerası stabil çalışmıyor-kötü demek ayrı. A serisi berbat demek ayrı :).konuyu açan kişinin zevkine ve tercihine bağlı dediğim gibi. Bir telefondan ne beklediğini belirlemek lazım önce. A35 kullanıyorum ve gayet memnunum. Kamera konusunda pek bir beklentim yok zaten. Şarjı 1 günü rahat çıkartıyor.

Şu düşünce yapısı çok yanlış zamanında forumlarda J serisi için de aynısını diyorlardı şimdi bile telefoncularda görebiliyoruz ve temiz modeller halen daha ilk günkü akıcılığını koruyor. Önemli olan beklenti bence.
J serisi mi? Hiç sanmıyorum. Bir yerden çıkarken bile 5 fps o telefonlar.

Kamerası stabil çalışmıyor-kötü demek ayrı. A serisi berbat demek ayrı :).konuyu açan kişinin zevkine ve tercihine bağlı dediğim gibi. Bir telefondan ne beklediğini belirlemek lazım önce. A35 kullanıyorum ve gayet memnunum. Kamera konusunda pek bir beklentim yok zaten. Şarjı 1 günü rahat çıkartıyor.
Konu sahibinin istediği telefon amiral ama A35 orta segment bir cihaz. Eski bir amiral bile orta segment bir cihazdan iyidir. iPhone sadece amiral cihaz üreterek bu noktaya geldiği için bu yüzden şu an en iyisi olarak biliniyor. En dandirik telefonu bile günümüzdeki çoğu orta segment telefondan iyi çalışmakta.

J serisi mi? Hiç sanmıyorum. Bir yerden çıkarken bile 5 FPS o telefonlar.

Konu sahibinin istediği telefon amiral ama A35 orta segment bir cihaz. Eski bir amiral bile orta segment bir cihazdan iyidir. iPhone sadece amiral cihaz üreterek bu noktaya geldiği için bu yüzden şu an en iyisi olarak biliniyor. En dandik telefonu bile günümüzdeki çoğu orta segment telefondan iyi çalışmakta.

Burada güncellik ve tasarımda gözetiyorum hocam ben. Eski bir üst segment almaktansa yeni nesil orta segment alırım. Teknoloji çağının altın yıllarındayız, 2 gün sonra aldığınız amiral gemisini suya çökertirlerse şaşmayın.

Burada güncellik ve tasarımda gözetiyorum hocam ben. Eski bir üst segment almaktansa yeni nesil orta segment alırım. Teknoloji çağının altın yıllarındayız, 2 gün sonra aldığınız amiral gemisini suya çökertirlerse şaşmayın.
Sen şimdi o zaman rtx 3050 ile < 1070 ti performansta ama ben rtx 3050 alırım diyorsun

S21 FE güzel cihaz. iPhone 11'den sonra ilaç gibi gelir eminim. Gönül rahatlığıyla geçebilirsiniz. iPhone 11'in S21 FE'den üstün olduğu bir kısım yok. Belki yazılım denilebilir. Oda kişiden kişiye değişir.

Exynos'lu modelleri dehşet ısınıyor. SnapDragon 888'li versiyonları o kadar problemli değil.
İlaç gibi gelir derken :D?

Ekran dışında yakın cihazlar. Geçmişte S21 kullanmış birisi olarak 21FE geçmenizi önermem. S23 zorlayın o ilaç gibi gelecektir.

Hocam karar sizin, S21 FE oyunlarda size yeterli performansı sağlar ancak iPhone 11'in işlemcisinden önde değildir, ekrana takılıyorsan S21 FE ye geç ama ben oyun oynayacağım dersen iPhone 11 de kal
Reis sen hangisini tercih ediyorsun 120 Hz ekran ve normal bir işlemcimi yoksa 60 Hz bir ekran güçlü bir işlemci mi orasını siz bileceksiniz hocam iyi günler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı