Hepsi kapalıydı.TrueTone özelliğini bir kontrol edin derim. Eğer açıksa bir kapatın öyle bakın.
Hepsi kapalıydı.TrueTone özelliğini bir kontrol edin derim. Eğer açıksa bir kapatın öyle bakın.
Iphone 12 mini’nin ekranı OLED. En iyi panellerden biri. Ben yerinizde olsam 11300TL’ye 0 Iphone 11 alır geçerdim.Annemin 12 Mini'si var ve telefon sarımsı gözüküyor. Bazı iphone'larda beyaz daha beyaz bazılarında daha sarı. Sinirimi bozmaya başladı bu olay. SE alsam böyle beyazlar sarı gözükürse kafayı yerim galiba.
İphone 11'İn ekranını hiç beğenmedim renkler soluk baya soluk ve sanki ekranın arkasında koyu film varmış gibi duruyor.
128 GB'lık düşündüğüm için İphone 11'İn fiyatı Hepsiburada'da 13.600 TL'ye kadar çıkıyor. Ayrıca mağazalarda bile pahalılanmış. SE 2022 düşünüyorum ama umarım pişman olmam.Iphone 12 mini’nin ekranı OLED. En iyi panellerden biri. Ben yerinizde olsam 11300TL’ye 0 Iphone 11 alır geçerdim.
Nedeni nedir ?11 alın hocam 12 miniden poco x3 pro geçtim![]()
Aslında çok dikkat etmediğinizde siyahlar dışında fark edilmiyor bana kalırsa. Geçen arkadaşla bir mekanın fotoğrafını çektik başka bir arkadaşın telefonundakiyle karşılaştırmak için. Onda iPhone 12 mini bende 11 vardı ve arada çok ufak bir fark vardı. Onda ekranla alakalı bir mod açık mıydı bilmiyorum fakat yan yana getirdiğimizde kendi telefonumun ekranı hakkında çok kötü, kusucam veya bu telefonu niye aldım ki gibi bir düşünce oluşturmadı kafamda. Yani siyahlar dışında ciddi bir fark göremiyorum ben.@Hypno bu kanalı bende çok beğeniyorum. Zaten bu videoyu izleyen alır kafaya takmadan. IPS ekran eğer AMOLED kullanıcısı iseniz rezalet gelecektir.
Öncelikle yok ekranı IPS ekran, yok telefoto kamerası yok bunlar boş şeyler bence. Öncelikle oyun oynamadığınızı belirtmişsiniz fakat şöyle bir gerçek var yanlış hatırlamıyorsam iPhone 11 kendi ailesi arasında IPS ekranından ve piksel yoğunluğundan dolayı en fazla FPS değerini veriyordu. Kamerası çok iyi olsun demişsiniz bu tamamen bir telefon kamerasından ne beklediğinize göre değişir telefoto kamera sizin için gerekli mi bunu düşünmeniz lazım. Ayrıca 128 GB iPhone bana ciddi manada gereksiz geliyor neden diye sorarsanız iCloud gibi güzel bir nimet var. iCloud üzerinde şöyle bir ayar mevcut.
Eki Görüntüle 1381132
Eki Görüntüle 1381139
IPhone'da en iyi saklamayı seçtiğiniz zaman orada yazdığı gibi fotoğraflarınız yer kaplamıyor. Galerinizde görmeye devam edebiliyorsunuz ve üzerlerinde istediğiniz işlemi yapabiliyorsunuz. Kısacası 128 GB modeline para vermenize gerek yok 64 GB modeli şu anda MediaMarkt gibi yerlerde 11.500TL gibi bir fiyata bulunabiliyor.
Ayrıca telefon seçmeden önce bu videoyu başından sonuna kadar kesinlikle izlemelisiniz bu video benim iPhone 11'i almamda kesin kararı vermemi sağlamıştı şu ana kadar izlediğim en iyi iPhone incelemesi hatta incelediği bütün ürünlerde izlediğim en iyisi diyebilirim.
Ben 11 ile kıyasladım, kendimde S20 FE var. Oyunda mavi ledler ve diğer renkler soluk görünüyordu. O günden beri pek İPS'e sıcak bakmamaya başladım.Aslında çok dikkat etmediğinizde siyahlar dışında fark edilmiyor bana kalırsa. Geçen arkadaşla bir mekanın fotoğrafını çektik başka bir arkadaşın telefonundakiyle karşılaştırmak için. Onda iPhone 12 mini bende 11 vardı ve arada çok ufak bir fark vardı. Onda ekranla alakalı bir mod açık mıydı bilmiyorum fakat yan yana getirdiğimizde kendi telefonumun ekranı hakkında çok kötü, kusucam veya bu telefonu niye aldım ki gibi bir düşünce oluşturmadı kafamda. Yani siyahlar dışında ciddi bir fark göremiyorum ben.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.