iPhone SE 3 beklenmeli mi?

Aynen bayağı uzun ömürlü bir süre sonra yavaşlamalar sonra telefonun fişini çekmeler. Yanımda yatan 6 var. Kendi kendine gitti asla oyun oynanmadı. Wp'ye girmeye çalışırken çat gidiyor.
Bozuldu gelmedi.
Uzun uykuya yattı.
Ekran hala geliyor ama umut ışığı var.

Android'de 3 sene önceki telefon güncelleme almadığı oluyor. iPhone daha uzun güncelleme veriyor. Ben 2 sene öncesine kadar hala iPhone 5 C kullanıyordum. Donanımsal olarak da yazılımsal olarak da daha optimize iPhone tarafı. Ama evet o yavaşlatma olayı vardı. Artık yapmıyorlar tabii davayı kaybettikten sonra.

Bana göre eğer SE3 çıkacaksa 3-4 senesi var daha. Önce iPhone'ların kasası yenilenecek. Youtuber'lar yeni iPhone'u iade ettim, bu nasıl tasarım diye video çekecek ve eski kasayı geri isteyecek. Sonra Apple elinde kalan kasalar boşa gitmesin diye SE3 çıkaracak. Ama SE3 çıktığında yeni iPhone kasasının daha iyi olduğunu herkes anlayacak. Son olarak iade eden Youtuber'lar en son çıkan iPhone modeline alacaklar.

Belli olmaz Türkiye burası ama SE'yi uygun tutuyor Apple kur bu zamanki gibi olursa 5500-6000 civarı.

Normalde SE çok daha ucuza çıkacaktı fakat hem döviz hem de vergiler falan derken olmadı. Yine de ona rağmen 4500 civarlarına düşmüştü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı