iPhone SE 3 beklenmeli mi?

Evet ama ederleri bence bu. 4.7 inç bir telefona fazla bile. Telefonum kırıldı yeni telefona geçeceğim yada yaptıracağım A53 çıksın bir bakalım yeni SE'de bakacağım.
Yeni SE 4.7 inç olmaz bence. Bu sefer hem batarya hem ekranı güçlendirirler gibime geliyor.

Telefonların kılıfları sızmış sanırım her ne kadar sadece arka kısmını tahmin edebilsek bile iPhone 8 kasası bildiğin. Ha ekranı farklı koyarlar iyi olur ama öyle denilmiyor.
Hocam bence 7,8 ve SE modelleri bazı kullanıcılar için harika bir tercih. Çünkü hem ekranı küçük, hem arayüzü hızlı. Şahsen ben batarya dışında herhangi bir şeyden şikayetçi değilim 7'de. Telefonu öyle çok aktif de kullanmıyorum. Apple bu yüzden SE'leri küçük yapıyor diye düşünüyorum.

Hocam bence 7,8 ve SE modelleri bazı kullanıcılar için harika bir tercih. Çünkü hem ekranı küçük, hem arayüzü hızlı. Şahsen ben batarya dışında herhangi bir şeyden şikayetçi değilim 7'de. Telefonu öyle çok aktif de kullanmıyorum. Apple bu yüzden SE'leri küçük yapıyor diye düşünüyorum.
Evet ama benim gibi geçmek isteyip istediklerini bulamayan illaki vardır. Ekran 5.5 batarya 2500 mAh olsa yeterdi bana. Kamerayla işim yok zaten direk alırdım sanırım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı