iPhone SE alınır mı?

Klasik iPhone tasarımını seven biri olarak bence alınır.

İlk defa kullanacağım klasik olması daha iyi.
Bence alınmaz.
Ama sana bağlı.

Hocam sizce neden?
Alınır gayet güzel telefon. Kendim aktif olarak kullanıyorum bir eksisini görmedim. Tercih etmemin nedeni ise tuğla gibi telefon taşımamak istemem.

Bende tuğla gibi telefon taşımaktan bıktım. Kamerasından şarj ömründen, fiyat performansından memnun musunuz?
iOS cihaz sevdanız var ise güzel bir telefon. Sitesi bile beni cezbetti.

İlk defa kullanacağım iOS başlangıç için nasıl bir telefondur?

Son düzenleme:

Hocam sizce neden?

Bende tuğla gibi telefon taşımaktan bıktım. Kamerasından şarj ömründen, fiyat performansından memnun musunuz?

Bende 1. nesil var 4 yıllık hala kullanıyorum ve çok memnunum

Kamerasından memnunun zaten 11'in ana kamerası ile aynı 3 aşağı 5 yukarı aynı çekiyorlar. Şarj ömrü gayet iyi benim için yeterli 6 saatten az şarj süresi almadım kullandığım süre içerisin de. Şu anda Android tarafın da bile doğru düzgün cihazlar 3-3.5k iken 5K civarına SE almak daha mantıklı.
Tek eksi olarak pil sağlığının 3 ayda 97'ye düşmesini verebilirim başka bir eksisini görmedim.

Hocam sizce neden?

Kamerası gayet iyi. Hız olarak zaten mükemmel. Şarj ömrü olarak da iyi diyemem ama söylendiği gibi rezalet falan da değil.

Kamerasından memnunun zaten 11'in ana kamerası ile aynı 3 aşağı 5 yukarı aynı çekiyorlar. Şarj ömrü gayet iyi benim için yeterli 6 saatten az şarj süresi almadım kullandığım süre içerisin de. Şu anda Android tarafın da bile doğru düzgün cihazlar 3-3.5k iken 5K civarına SE almak daha mantıklı.
Tek eksi olarak pil sağlığının 3 ayda 97'ye düşmesini verebilirim başka bir eksisini görmedim.

Çok teşekkürler bilgilendirdiğiniz için.
Bende 1. nesil var 4 yıllık hala kullanıyorum ve çok memnunum.

4 Yılda hiç bozulmadı mı genelde iPhone ömürleri daha kısa oluyor.

Çok teşekkürler bilgilendirdiğiniz için.

4 Yılda hiç bozulmadı mı genelde iPhone ömürleri daha kısa oluyor.

Ne kısası, aksine Android telefonlardan daha uzun ömürlülerdir. iPhone 5S 2013 yılında çıktı, hala taş gibi çalışıyor eğer bataryayı da yenilersen. SE konusuna gelecek olursak, fiyatı şu an 4500 civarlarında geziyor, o fiyata alınabilecek en iyi telefonlardan birisi, eğer batarya konusunda sıkıntı çekerim diyorsan almanı önermem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı