iPhone SE İçin Hepsiburada Kara Cuma Beklenmeli mi?

Makaleler
1
Daha fazla  
Bu ürün şu anda Hepsiburada 4.957,00 TL oldu. Kırmızı modelin satıcı Hepsiburada ve daha ucuzdu. Telefon alımında Hepsiburada'dan başkasına güvenmem.
Bu yüzden 128 GB olan model 5.300 TL. Sizce Kara Cuma beklenip 64 GB'nin 4.800 gibi fiyatlara düşüp alınması mı yoksa şu anda mevcut olan 128 GB'lık modelin 5.300 TL olanı mı? (Linkleri aşağıya koydum.)

Hayır beklenmez. Amazon.com.tr'ye de bir bakın derim. :)

Bu ürün şu anda Hepsiburada 4.957,00 TL oldu. Kırmızı modelin satıcı Hepsiburada ve daha ucuzdu. Telefon alımında Hepsiburada'dan başkasına güvenmem.
Bu yüzden 128 GB olan model 5.300 TL. Sizce Kara Cuma beklenip 64 GB'nin 4.800 gibi fiyatlara düşüp alınması mı yoksa şu anda mevcut olan 128 GB'lık modelin 5.300 TL olanı mı? (Linkleri aşağıya koydum.)

İphone SE nin batarya problemi var diye biliyorum. Sihirli Elma kanalında bir video olması lazım bir bak istersen.

İphone SE nin batarya problemi var diye biliyorum. Sihirli Elma kanalında bir video olması lazım bir bak istersen.
Sorundan ziyade kapasite diyelim 1800 mAh bir batarya ya sahip günümüz telefonları için oldukça düşük.

Meşhur indirim günlerinde fiyatları önce arttırıp, sonra indirim yapıyorlar. Spy-drop isimli bir uzantı var Chrome için. Bu uzantı ile ürünün geçmiş fiyatlarına bakabilirsin. Duruma göre hareket edersin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı