iPhone SE vs iPhone 11

Bütçe
8000
Arkadaşlar sorum şu şu an 6000 TL m var ve normalde iPhone SE 2020 almak istiyorum ancak kafam karıştı cihaz hakkında iyi yorum olduğu kadar kötü yorumda var sizce 1900 TL daha biriktirip iPhone 11 alınır mı aralarında uçurum fark var mı yoksa 2. elden 14 ay garantili iPhone 12 mini mi almalıyım? (7850 TL)
Not: Küçük telefonlar daha çok hoşuma gidiyor ama çok fazla performans farkı olacaksa 11 alabilirim ve lütfen IPhone'den başka telefon önermeyin hayatımda hiç kullanmadım sadece 1 aydır iPhone 6S kullanıyorum o yüzden şimdi elimde fırsat varken kullanmak istiyorum.
İphone 11 tabii ki çok daha mantıklı.

@Sinyor Ezio Auditore Sırayla XR, 11 kullandım şu an 12 kullanıyorum. Ben 12 Mini'yi sevmedim sadece boyut olarak bana göre küçük ekranı mesela XR ve 11'in şarjı daha iyi gidiyor miniye göre ben olsam 7800'e düz 12 alırım.

Bence iPhone 12 mini alabiliyorsa biraz zorlayip bin TL daha biriktirip iPhone 13 mini alsin pil uzerinde cok iyi iyilestirmeler yapildi.

İkisi arasından ekranı büyük olduğu için iPhone 11 fakat biriktiremem dersen iPhone SE 2020 alıp kullanabilirsin şahsen kullanıyorum performans olarak hiçbir fark yok iPhone 11 ile fakat pil ve ekran performansına tamamsan SE 2020 alabilirsin.

Hocam SE ile 11 kıyaslanmaz bile. İkisi arası tercih yapacaksanız kesinlikle 11 olmalı. Netflix ve sosyal medya dediğiniz için 12 miniyi ben pek tercih etmem. Çünkü küçük ekran gerçekten bir süre sonra sıkmaya başlıyor. 11'den önce kullandığım telefon mini boyutlarındaydı. 11 bence en ideal telefon boyutuna sahip. Eğer bütçe durumunuz el verirse tabi ki 12 daha iyi bir tercih olur ama SE - 11 - 12 mini arasında tercihim 11 olurdu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı