iPhone SE vs S7 Edge

Sizin hiç kullanmadığınız kadar Samsung ve Android kullandım buna emin olabilirsiniz. Telefona root işlemi de yaptım, Android one da kullandım 5-6 senedir android kullandım ve gerçekten sıkıldım. Ne adam akıllı güncelleme var, ne adam akıllı 2. el piyasası var. 2014 de çıkan Galaxy S5 in 2. el fiyatlarına bakın birde aynı zamanda çıkmış iPhone 6 fiyatlarına bakın görürsünüz. Gerçekleri söyleyince iPhone fanboyu olunuyorsa sizde o zaman Android fanboyu oluyorsunuz.
Birşey sorucam, madem iphone'u savunacaktın neden burda konu açtın acaba. Ayrıca yorumundan da anlaşılacağı üzere tipik bir apple fanboyusun. Bende baya uzun bir süredir samsung kullanıcısıyım ve şunu söylemeliyimki eğer burada s4 touchwiz'i ile s7 touchwiz'ini aynı noktada tutuyorsan baya hata yapıyorsun. Aynı zamanda telefonumun güncelleme alıp alıp eskimesi yerine güncelleme almamasını tercih ederim çünkü kalite, güncelleme ile belli olan birşey değildir. Ayrıca şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki s7'nin ikinci el fiyatı her zaman iphone 7'den fazla olucaktır.
 
Bence biraz fazla abarttınız. S7 edge nin rakibi kesinlilikle iPhone 7 Plus olamaz. iPhone 7 Plus S7 edge yi performans da havada tokatlar. Apple optimizasyonla kazanıyor. Antutu testinde bile S8+ ı devirmiş bir telefon. Bu yüzden iPhone alacağım. Uzun ömürlü, stabil ve kasmıyor. 6S alamaz isem kesinlilikle iPhone SE alacağım. Ekranı küçük ama en azından stabil, daha performanslı, daha uzun ömürlü ve 2.el piyasası daha iyi.
Ne yapalım artık kendin kaybedersin. Hala iphone 7 ile s7 edge'i aynı yerde görüyorsan birşey denilemez artık sana. Tamam stabillikte iphone 7 her ne kadar ileride olsada donanım kısmında s7 edge iphone 7'yi ezip geçer. Şahsen o kadar para verip dünya kadar donanımdan mahrum kalmak istemezdim açıkçası.
 
Bende se var çok memnunum. Tek sıkıntı dediğiniz gibi ekranın ufak olması. Onun haricinde telefon çok hızlı tabi ki iosun var kı bu da. Android almayında iphone ne alırsanız alın :D
 
Her telefonun kendine göre artıları eksileri var. Bence tartışmak amaçsız. Hangisi daha iyi sorusundan çok telefonla neler yapmak istiyorum sorusunu sormanız daha mantıklı kendinize. Android de Apple da kullandım. Şahsi görüşüm Apple 1 adım daha önde.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı