iPhone SE vs Samsung A8 vs J7 Prime

Şu an 3 yıllık iPhone 4S kullanıcısıyım. Ve bu 3 yılda herhangi hiçbir sorun çıkarmadı taş gibiydi.
Ve daha da sorunsuz kullanıyorum ama artık değiştirme vakti geldi, çünkü çok yavaşladı artık. Yavaşlamanın sebebi donanımsal mı yazılımsal mı bilemedim. iOS 9 final sürümünü kullanıyorum. Artık RAM, işlemci yetersiz mi kalıyor? Safari'de gezerken bile Web sitelerini donarak açıyor. İşte bu yüzden Android tarafında olan A8 veya J7 ile iPhone SE arasında kaldım. Batarya önemli değil, ekran boyutunun da pek önemi yok aslında. Gönlüm iPhone SE'den yana ama onun da 3 senede iPhone 4S gibi olmasından endişeleniyorum.
Sizce arkadaşlar?
Genel olarak siz değerlendirirseniz bu üçü arasında hangisini seçersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu modeller arasından önerim A8 2016 modeli olur. SE aralarından donanım ve performans olarak en iyi cihaz. SE modeli 3 yıl içinde 4S gibi olmaz, SE donanım olarak oldukça güçlü bir modeldir. Ekran boyutu yüzünden ben önermem. SE fiyatını da hak etmeyen bir model. J7 Prime ise orta seviye bir model bu iki modelinde oldukça gerisinde ve bunlarla karşılaştırılmaması gereken bir modeldir. Tam olarak bütçen ne kadar? Daha iyi alternatiflerde önerebiliriz. Önerim S7 ve Mi6 modelleri olur. Note FE iyi bir cihaz olsa da o fiyata alınmaz, S7 modeliyle aynı donanıma sahip olmasına rağmen 400-500 TL daha pahalı.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00