iPhone stokları neden bitti?

tahtakapı

Hectopat
Katılım
20 Ocak 2023
Mesajlar
2.914
Makaleler
1
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Almaya yaklaşıyoruz telefon bizden uzaklaşıyor ben anlamadım. Turkcell'de sordum, oradaki abi yaz tatilinde gençler para yaptı abandı IPhone'lara o yüzden kalmadı fiyatlar aynı kalacak stoklar yenilendiğinde, dedi kuzenim. Sizce 16 çıkacağı için fiyat mi arttıracaklar? Bu arada Hepsiburada'da, ty, Amazon'da falan var, demeyin. Mm, Teknosa, Vatan gibi yerlerdeki stoklardan bahsediyorum. Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yakın zamanda zam geleceği için stokları çekmiş olabilirler, stokların biteceğini sanmıyorum. Ona göre önlemleri alıyorlardır.
 
Fiziksel mağazadan almayı beklemeyin bence hocam. Her an zam gelebilir dolar 34'e yaklaştı. iPhone stokları bizde erimez. Hele ağustos ayında hiç erimez normalde. Zam geleceğini düşündüklerinden ötürü yok diyor olabilirler.
 
Fiziksel mağazadan almayı beklemeyin bence hocam. Her an zam gelebilir dolar 34'e yaklaştı. iPhone stokları bizde erimez. Hele ağustos ayında hiç erimez normalde. Zam geleceğini düşündüklerinden ötürü yok diyor olabilirler.
Alacak param olsa hepsuburadaymis Media marktmış dikkat etmem de para yok sıkıntı o.
 
Dostum ilk başta Hepsiburada vs. istemediğini belirtmişsin. Sadece 3 büyüklerden almak ister gibi yazınca ondan dedim.
Stokların oralarda bittiğinden bahsettim. Ayriyetten paramin olmadiginida 2. Yazımda bahsettim. En en en son internetten almayı düşünürdüm. Teslimatta ya da üründe bir kusur cikmasi ve daha sonrasında uzun süreçlerle uğraşma olasılığım %100 olmasa da biraz var. Gideyim, gözümle göreyim, alayım sorun falanda çıkmaz Allah'ın izniyle diye düşünüyorum. Bu arada stoklar yenilenmiş diye gözüküyor internette. Yine mediamartktta bizi AVM yi sorguladigimda var. Fiyat stabil. 3 hafta sonra benimdir.
 
Gürgençler, Troy gibi Premium Reseller mağazalarında ki stoklara baktınız mı?
O tür mağazalar bana 6500km uzaklikta olduğu için stokta olsa da farketmez. Üstte de yazdığım, 855. Kez açıkladığım gibi bizim avmdeki mediamarkta gelmiş bulunmakta. Değerli yorumun için teşekkür ederim.
 
Ülkemizde var olan fabrikaların çeşitli sebeplerle (misal beyin eksinliği, misal tarrasque'atçılık*) satılmasından dolayı iğne dahi üretemeyen drone'cuk ortamında stokların gerçekten bitmesi (yeni ürün almak için beklemeleri) veya depolarda (veya gümrükte) bekletilmesi doğaldır. Çünkülüm üreticiler bile dışa bağımlı halde hammadde ve ürün bekliyorlar, bir zamanlar Batı'nın Çin'i olacağına inanan amipler vardı, sanırım hala oksijen tüketiyorlar. İşte bu yüzden.

Buradan Dolar/Euro gibi döviz cinsi fiyat para birimlerine atfen dalgalı kur politikasına geçilmesiyle beraber batanla çıkanla 50'de buluşmak üzere:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı