Merhaba arkadaşlar, herkese iyi Sosyaller diliyorum. Öncelikle sizlere kendimden biraz bahsedip duruma göre sizlerin tavsiyesine göre hareket etmeyi planlıyorum.
Telefon kullanımım hakkında;
Gün içerisinde çok aktif bir şekilde bir telefon kullanıcısı olmadığımı sizlere belirtmek isterim. Herhangi bir oyunu deli gibi mobil üzerinden oynamıyorum oynayacak olursamda telefonu alırsam eğer bu oyun Genshin Impact vs. olabilir. Homeoffice olarak çalışıyorum çok fazla elimde telefon bulundurmuyorum. Dışarıda pek sosyal aktivitemin bulunmadığını sizlere belirtmek isterim. Sosyal medya mecralarında (kamera, video. Vs ) çekimi sağlayan biriside pek değilim. Bir şeyi almışken iyisini ve ihtiyaca göre alınmasının taraftarıyım. Genel telefon kullanımımdan yola çıkacak olursak iPhone 6S modelinde telefonum şu zamana kadar dayanması beni sadece iPhone almaya yönlendiriyor. O yüzden sadece iPhone yönlendirmenizi dikkate alacağım.
Eğer telefonu almazsam maksimum olacak şey; Zaten çok kullanmıyorum zar zor şarj oluyor telefonum pek oralı olmayacağım normal bir şekilde kalacak evde kullanım çok fazla sağlamadım için hattımın paketimi bile düşürdüm açıkçası.
Bütçe olarak 40-50klara çıkmadığı sürece belirtebilirsiniz. Tek gayem uzun vadede ileriye taşıması. Aksesuar olarak da MagSafe, koruyucu, kap vs almayı da planlıyorum. O konularla alakalıda yönlendirme sağlayabilirsiniz ( eğer telefonu almaya ikna olursam.)