iPhone telefon önerisi

Burada konu sizin kullanımınız değil konu sahibinin kullanımı.

Hocam ben alırken 128 çok fazla artar diyordum fakat ne olur ne olmaz diye 256 aldım ve memnunum. Eski telefonumdan sonra buna geçince fotoğrafların boyutları çok arttı. 128 yerine 256 almak sadece kullanımı değil 2. el satış potansiyelini de iyileştiriyor. Ben sadece önerimi belirttim siz de aynı şekilde. Geriye kalan konu sahibinin yorumları okuyup kendisi için doğru olanda karar kılmasında ne de olsa bizim elimizden gelen sadece görüşlerimizi belirtmek.

Senin mantigina gore de su an iPhone 12 64GB alan birisi icin o depolama gayet yeterli. Neticede gerekli olmasa Apple uretmiyormus ya. Ben zamaninda 64GB'in bana yetecegini biliyordum ama iPhone 11 128GB aldim mesela. Su an telefonda oyun olmamasina ragmen 45GB alan dolu. Zamanla gelen guncellemeler, uygulamalarin sakladigi verilerin artmasi, depolanan memeler ve diger resimler sebebiyle hafiza ister istemez doluyor. 1TB alsin lafi da baya sacma ve benim dedigim mantikla alakasi bile yok.
Teknolojiyi takip etmediğiniz o kadar belli ki, Apple 13 serisinden sonra 64 GB üretmeyi durdurdu. Benim dediğim nasılsa üretmez konusu gelecek telefonlar için geçerli. Eğer depolama alanının yetmediği cihazlara güncelleme göndermez ve onları eski cihazlarlar olarak listeye ekler. Burada konu depolama alanı değil telefonu alacak kişinin kullanım şekli. Bahsedilen kullanım şeklinde en son düşünülecek şey depolama. Video fotoğraf çekmem elime çok almam telefonla uğraşmam bütçe çok aşmayın aksesuarda almak isterim diyen birisine en az 256 GB al diyerek fazladan boşa para vermesini istiyorsunuz.

Size çok basit bir örnek vereyim İphone 6 ve 7 modellerinde 16, 32 GB almak yerine 64, 128 GB alanlar hala telefonu kullanabiliyor ancak 16 ve 32 olan modeller çoktan cortladı.
İçi açılmayan iPhone 6 veya 7 kaldı mı piyasa da ? 250 TL'ye 1 TB yapıyorlar hafızayı telefoncular :D

Hocam ben alırken 128 çok fazla artar diyordum fakat ne olur ne olmaz diye 256 aldım ve memnunum. Eski telefonumdan sonra buna geçince fotoğrafların boyutları çok arttı. 128 yerine 256 almak sadece kullanımı değil 2. el satış potansiyelini de iyileştiriyor. Ben sadece önerimi belirttim siz de aynı şekilde. Geriye kalan konu sahibinin yorumları okuyup kendisi için doğru olanda karar kılmasında ne de olsa bizim elimizden gelen sadece görüşlerimizi belirtmek.
Sizin söylemek istediğinizi anladım zaten.

Kim İphone 13, 14'ünün içini telefoncuda açtırmak ister?
Yok ben anlatamıyorum düşünürken biraz detaylı düşünün bence. Şuan 13 te 14 te gayet yeterli her anlamda gelecekte şuanın 6 ve 7 si haline geldiklerinde hepsi açılmış olacak bunu söylemek istiyorum. Zaten en geç 4 yıla pil değişmiş olacak neyse ya anlatmıyacağım birşey kim ne isterse onu alsın insanlarıda kendi kullanıma göre değil kendi zevklerine ve kullanımlarınıza göre yönlendirmeye devam edin.

Adam kamera ile pek işim yok demiş teleskopa ihtiyacı yok bence ayrıca bi android için fazla pahalı
İPhone istediğini özellikle belirttiği için evet başka önermesi anlamsız ama "Android için fazla pahalı" diye bir şey yok. Şu markayı kafanızda boş boş büyütmeyi bırakın artık.

Merhaba arkadaşlar, herkese iyi sosyaller diliyorum. Öncelikle sizlere kendimden biraz bahsedip duruma göre sizlerin tavsiyesine göre hareket etmeyi planlıyorum.
Telefon kullanımım hakkında;
Gün içerisinde çok aktif bir şekilde bir telefon kullanıcısı olmadığımı sizlere belirtmek isterim. Herhangi bir oyunu deli gibi mobil üzerinden oynamıyorum oynayacak olursamda telefonu alırsam eğer bu oyun Genshin Impact vs. olabilir. Homeoffice olarak çalışıyorum çok fazla elimde telefon bulundurmuyorum. Dışarıda pek sosyal aktivitemin bulunmadığını sizlere belirtmek isterim. Sosyal medya mecralarında (kamera, video. Vs ) çekimi sağlayan biriside pek değilim. Bir şeyi almışken iyisini ve ihtiyaca göre alınmasının taraftarıyım. Genel telefon kullanımımdan yola çıkacak olursak iPhone 6S modelinde telefonum şu zamana kadar dayanması beni sadece iPhone almaya yönlendiriyor. O yüzden sadece iPhone yönlendirmenizi dikkate alacağım.

Eğer telefonu almazsam maksimum olacak şey; zaten çok kullanmıyorum zar zor şarj oluyor telefonum pek oralı olmayacağım normal bir şekilde kalacak evde kullanım çok fazla sağlamadım için hattımın paketimi bile düşürdüm açıkçası.
Bütçe olarak 40-50klara çıkmadığı sürece belirtebilirsiniz. Tek gayem uzun vadede ileriye taşıması. Aksesuar olarak da MagSafe, koruyucu, kap vs almayı da planlıyorum. O konularla alakalıda yönlendirme sağlayabilirsiniz ( eğer telefonu almaya ikna olursam.)

iPhone 12 mini almanı tavsiye ederim. İşini fazlası ile görür.

iPhone 12 mini almanı tavsiye ederim. İşini fazlası ile görür.
Yok hocam aman sakın deme en az 256 GB bir cihaz alması lazım. Mini olur mu hiç arkadaş hiç fotoğraf çekmeyecek video çekmeyecek çok kullanmayacak ama 256 GB almalı bu muhim. Uzun vadede tek önemli şey depolama.

Yok hocam aman sakın deme en az 256 GB bir cihaz alması lazım. Mini olur mu hiç ? arkadaş hiç fotoğraf çekmeyecek video çekmeyecek çok kullanmayacak ama 256 GB almalı bu muhim. Uzun vadede tek önemli şey depolama.

Yok hocam aman sakın deme en az 256 GB bir cihaz alması lazım. Mini olur mu hiç arkadaş hiç fotoğraf çekmeyecek video çekmeyecek çok kullanmayacak ama 256 GB almalı bu muhim. Uzun vadede tek önemli şey depolama.

Konuyu açan çok fazla kullanmayacağım diyor. Kullandığı cihazda 6S olduğuna göre 12 mini bence fazlası ile yeterli. Şurada haklısın uzun vade için 128 GB olanı almalı. 64 GB bir ihtimal yetmeyebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı