iPhone X alınır mı?

İşlemcisi ve kamerası bir tık daha iyi.

Bir tık mı? 😂

@Umut Nas fotoğrafları kendi ekranlarında bakmadın değil mi? iPhone ekranında daha kötü bile olsa fotoğraf güzel gözükür çünkü. İki telefonun kamerası kıyaslanırken fotoğraflar bilgisayar gibi harici ekranda kıyaslanır.

Fotoğraf aktarımı yaptığım için ikisine de baktım.

Ekran, tasarım ve şarj konularından da bahsetmek ister misin?

Bataryası zorlayıp günü çıkarıyor. Ekranı boyutuna göre HD+ olması avantaj tasarımın neyi var?

XR alınır mı?

Alınır, uygulama desteği uzun sürecek, XR yerine XS alın.

Bir tık nesnel bir ölçüm değil biliyorum ama sentetik testlerde performans farkının hissedilebilir seviyede olmadığı belli oluyor.

Kamera konusunda da yine DxOMark baz alırsak SE2020 kamerası gerçekten iyi ancak standart kullanıcıyı rahatsız edecek kadar bir fark yok. Kamera gerçekten önemliyse S20 FE alınabilir. SE 2020'yi tokatlar. Ayrıca ikinci el vs sıfır karşılaştırdığımızı da hatırlatmak isterim.

Yani evet "bir tık".
Bataryası zorlayıp günü çıkarıyor. Ekranı boyutuna göre HD+ olması avantaj tasarımın neyi var?
Bataryanın biraz yüklenilen ortalama bir günde günü çıkartması bana pek mümkün gelmedi. Boyutuna göre çözünürlüğü iyi olsa da IPS panel ne kadar iyi olabilir. Tasarım görecelidir ancak 2017'de çıkan iPhone 8 tasarımını kullanıyor. Fosil bir tasarım kısacası. Ekran gövde oranının rezalet olmasından, tuşlu olmasından bahsetmiyorum bile.

Neden iPhone 8'in kamera ve işlemcisi güncellenmiş halini önerdiğinizi anlamadım açıkçası.
Alınır, uygulama desteği uzun sürecek, XR yerine XS alın.
Yakında iPhone 15 çıkacak. Bu bütçede sırf elma logosu olacak diye antika telefonların alınmaması gerektiğini sizin de biliyor olmanız lazım.

iPhone 12 altı modelleri almanın şu an en ufak mantığı yok. Hepsi çağdışı ve kırpılmış telefonlar. Havalı falan olacağım kafasıyla eski teknolojilere para israf edilmemeli. Teknolojiden anlayan kişilere göre havalı falan da değil üstelik.

@Umut Nas hocam size cevabımı mantık ve saygı çerçevesinde verdiğimi düşünüyorum. Gülme emojisi atıp kolay yoldan toksiklik yapmak yerine mantıklı bir cevap vermeye çalışabilirdiniz.

Son düzenleme:
Bu bütçede sırf elma logosu olacak diye antika telefonların alınmaması gerektiğini sizin de biliyor olmanız lazım.

Sadece bu kısma güldüm, fosil diye tabir edilen iPhone 7/8 bile çoğu Android telefona hala fark atıyor. Gerek kamera gerek işlemci. Tek eksileri batarya.

Sadece bu kısma güldüm, fosil diye tabir edilen iPhone 7/8 bile çoğu Android telefona hala fark atıyor. Gerek kamera gerek işlemci. Tek eksileri batarya.
Yani geriye kalan kısımların mantıklı olduğunu kabul ediyorsunuz. Uzun bir yazı yazınca atılan gülme emojisi çok toksik geliyor bana.
En fazla giriş seviyesindeki telefonlara rakip olabilir bahsettiğiniz telefonlar. Orta seviyede şansları yok. Olması gerektiği gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı