Ekran, tasarım ve şarj konularından da bahsetmek ister misin? İşlemcisi ve kamerası bir tık daha iyi diye SE2 alınmaz.SE2 alabilirsin o paraya.
A34 çöp, kamera bazında tek kameralı SE2'yi bile geçemiyor.
İki cihazı da deneyimledim.
Ekran, tasarım ve şarj konularından da bahsetmek ister misin? İşlemcisi ve kamerası bir tık daha iyi diye SE2 alınmaz.SE2 alabilirsin o paraya.
A34 çöp, kamera bazında tek kameralı SE2'yi bile geçemiyor.
İki cihazı da deneyimledim.
XR alınır mı?Ekran, tasarım ve şarj konularından da bahsetmek ister misin? İşlemcisi ve kamerası bir tık daha iyi diye SE2 alınmaz.
Ben Apple ikinci el piyasasına hakim değilim ancak ben olsam 12 altına bakmazdım ya da 13 mini. Bütçeniz yetmiyorsa Android tarafına yönelmekten başka çare yok.XR alınır mı?
İşlemcisi ve kamerası bir tık daha iyi.
@Umut Nas fotoğrafları kendi ekranlarında bakmadın değil mi? iPhone ekranında daha kötü bile olsa fotoğraf güzel gözükür çünkü. İki telefonun kamerası kıyaslanırken fotoğraflar bilgisayar gibi harici ekranda kıyaslanır.
Ekran, tasarım ve şarj konularından da bahsetmek ister misin?
XR alınır mı?
10.000TL bütçem var Apple telefon almak istiyorum fakat X serisinde kronik sorun varmış. 8 Plus'ı düşündüm fakat model olarak düşük gibi geldi.
Bir tık nesnel bir ölçüm değil biliyorum ama sentetik testlerde performans farkının hissedilebilir seviyede olmadığı belli oluyor.Bir tık mı?![]()
Bataryanın biraz yüklenilen ortalama bir günde günü çıkartması bana pek mümkün gelmedi. Boyutuna göre çözünürlüğü iyi olsa da IPS panel ne kadar iyi olabilir. Tasarım görecelidir ancak 2017'de çıkan iPhone 8 tasarımını kullanıyor. Fosil bir tasarım kısacası. Ekran gövde oranının rezalet olmasından, tuşlu olmasından bahsetmiyorum bile.Bataryası zorlayıp günü çıkarıyor. Ekranı boyutuna göre HD+ olması avantaj tasarımın neyi var?
Yakında iPhone 15 çıkacak. Bu bütçede sırf elma logosu olacak diye antika telefonların alınmaması gerektiğini sizin de biliyor olmanız lazım.Alınır, uygulama desteği uzun sürecek, XR yerine XS alın.
Bu bütçede sırf elma logosu olacak diye antika telefonların alınmaması gerektiğini sizin de biliyor olmanız lazım.
Yani geriye kalan kısımların mantıklı olduğunu kabul ediyorsunuz. Uzun bir yazı yazınca atılan gülme emojisi çok toksik geliyor bana.Sadece bu kısma güldüm, fosil diye tabir edilen iPhone 7/8 bile çoğu Android telefona hala fark atıyor. Gerek kamera gerek işlemci. Tek eksileri batarya.
Kamerada başa baş rekabet edebilirler hala.Orta seviyede şansları yok. Olması gerektiği gibi.
Yarı yarıya.Yani geriye kalan kısımların mantıklı olduğunu kabul ediyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.