iPhone X alınır mı?

Evet. 8500 TL'ye aldığım Realme 9 Pro Instagram'da kasıyor. Annemin XR'ı kasmıyor. Sizin önerdiğiniz Samsung M34 Realme 9 Pro'dan 2 tık kötü ve Realme 9 Pro A25'ten işlemci olarak daha iyi. Buna göre bir çıkarım yaptığımda XR bile bu telefonlara bu amaçlarda fark atmakta?

:D? M34 Realme 9 Pro'dan daha iyi bir telefon üstelik Exynos 1280 Geekbench 6 tek ve çoklu çekirdek performansı olarak Snapdragon 695'ten daha iyi SoC. 199.99 dolara satılan bir telefonu da çıktığı zaman baz modeli 749 dolardan satışa sunulmuş bir cihazla karşılaştırmak saçmalık. Eskide olsa amiral gemisi amiral gemisidir. Hele hele A12 bionic ile Snapdragon 695 karşılaştırmak...

2018 de değiliz hocam pek de alınmaz.

:D? M34 Realme 9 Pro'dan daha iyi bir telefon üstelik Exynos 1280 Geekbench 6 tek ve çoklu çekirdek performansı olarak Snapdragon 695'ten daha iyi SoC. 199.99 dolara satılan bir telefonu da çıktığı zaman baz modeli 749 dolardan satışa sunulmuş bir cihazla karşılaştırmak saçmalık. Eskide olsa amiral gemisi amiral gemisidir. Hele hele A12 bionic ile Snapdragon 695 karşılaştırmak...
M34 kağıt üzerinde iyi fakat olayın içyüzünde öyle değil. 9500 TL altı telefon tavsiyesi olayında bu konuyu technopat'ta çok tartıştık/tartışıldı. İsterseniz size kullanıcı deneyimlerini paylaşabilirim. Ayrıca Exynos 1280'in kağıt üstünde iyi olduğunu biliyorum fakat kullanımda yine öyle değil. Maliyeti düşürmek için Samsung'un giriş seviyesi cihazlara koyduğu bir işlemci. Snapdragon 695 mi Exynos 1280 mi dersen ben Snapdragon 695 diyorum ve arkasındayım. Kağıt üzerinde iyi olması gerçeği yansıtmıyor. Ayrıca ürünün fiyatı önemli değil. Ona bakarsanız Türkiye'de tabi ki de Samsung'un fiyat politikası yüzünden Samsung, iPhone'a göre tercih edilmeli. Ayrıca A12 bionic çipi Android üzerinde deneyimleyemediğim için bir şey diyemiyorum fakat A12+iOS > Snapdragon 695+Android olduğunu net bir şekilde söyleyebiliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı