iPhone X alınır mı?

Elimde 5 yıllık P30 Lite var, amiral gemisi falan değil standart dönemine göre orta halli bir cihaz kendisi buna rağmen sosyal medya ve arayüzü fazlasıyla akıcı. 2019 çıkışlı S10+ ı geçen sene iPhone 7+dan sonra kullandım telefonda gram kasma donma yoktu. Şu an elimde OnePlus 9 var taş gibi cihaz 0 kasma donma. 2019-2020 civarlarında 2012 çıkışlı Galaxy ace 2 kullanıyordum o bile o dönem arayüzde kasmıyordu, Instagram Lite ve Facebook'ta sorun çıkarmıyordu aynı dönem elimde olan iPhone 4'e Instagram Lite ve Facebook yüklenmiyordu bile :D
Şuan elimde Samsung S10+ var. Amiral gemisiydi. Onu kullandık önceden. 24 Ay taksitle almıştık hatta. Sana şöyle söyleyeyim 2. Yılında arayüzünde kasmalar oldu. Sayfa geçişlerinde falan hafif kasmalar oluyordu. Şimdi çekmecemde duruyor. Arada bir açıp bakıyorum. Instagramda çok kasıyor. Takılmalar oluyor.

Şu an elimde Samsung S10+ var. Amiral gemisiydi. Onu kullandık önceden. 24 Ay taksitle almıştık hatta. Sana şöyle söyleyeyim 2. Yılında arayüzünde kasmalar oldu. Sayfa geçişlerinde falan hafif kasmalar oluyordu. Şimdi çekmecemde duruyor. Arada bir açıp bakıyorum. Instagram'da çok kasıyor. Takılmalar oluyor.

Videosunu atar mısın? Bende kullandım o cihazı geçen sene haziran aylarında 0 kasma donma, eline alan arkadaşlarım kaça satarsın diyordu :) çekmecemde duran Sony XA1 Ultra bile Instagram'da kasmıyor. Aksine benim geçen sene birkaç ay kullandığım 7+ 10-15dk Instagram'da gezip ısındıktan sonra sorun yapıyordu. 7+ ile deneyimlerimi yazmam çok çok uzun sürer üşeniyorum yazmaya kısaca diyeceğim; kasıyor, ana ekran donup kalıyor ve ele alınca rahatsız edici sıcaklığa ulaşıyordu.

Donmuyor takılıyor bazen diyor.
O aralarda olan takılmalar daha güçlü olan cihazda olup da Iphone'da olmayacak mı yani? Ki takılmasının da nedeni vardır, sıcaklardan her cihaz çok ısınıyor, ondan olabilir mesela.

Videosunu atar mısın? Bende kullandım o cihazı geçen sene haziran aylarında 0 kasma donma, eline alan arkadaşlarım kaça satarsın diyordu :) çekmecemde duran Sony XA1 Ultra bile Instagram'da kasmıyor. Aksine benim geçen sene birkaç ay kullandığım 7+ 10-15dk Instagram'da gezip ısındıktan sonra sorun yapıyordu. 7+ ile deneyimlerimi yazmam çok çok uzun sürer üşeniyorum yazmaya kısaca diyeceğim; kasıyor, ana ekran donup kalıyor ve ele alınca rahatsız edici sıcaklığa ulaşıyordu.
O telefonun bataryasında sorun vardır. Bende çok 7 kullandım. Dediğiniz gibi ısınıyordu. Bataryasını yeniledim. Isınma azaldı. Kasma hiç olmadı. Ama Reels videolarındaki kasma sorununu çözemedim. Hatta konu bile açmıştım buradan. Yazılımsal bir sorundu. Kronik sorun.

O aralarda olan takılmalar daha güçlü olan cihazda olup da Iphone'da olmayacak mı yani? Ki takılmasının da nedeni vardır, sıcaklardan her cihaz çok ısınıyor, ondan olabilir mesela.
Sana şöyle söyleyeyim. Benim iPhone cihazım günde 2 kere takılıyor. O da çok kullandığım zaman uygulamadan ana ekrana geçince 2 saniye takılıyor. Bu dediğim günde 2 kere oluyor. Bundan önceki iPhone 11 telefonumda olmazdı ama. Güncellemeyle düzelteceklerdir.

Sana şöyle söyleyeyim. Benim iPhone cihazım günde 2 kere takılıyor. O da çok kullandığım zaman uygulamadan ana ekrana geçince 2 saniye takılıyor. Bu dediğim günde 2 kere oluyor. Bundan önceki iPhone 11 telefonumda olmazdı ama. Güncellemeyle düzelteceklerdir.
Tamam, S24'teki takılmalar, donmalar daha mı fazla peki?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı