iPhone X alınır mı?

FFaatiihh

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir sorum var, 2025 Kasım'da iPhone X alınır mı? Halihazırda LG G6 kullanıyorum ama telefon değiştirmek istiyorum ancak bir iphonea 30 40 bin TL vermek istemiyorum 6500 civarina bir iPhone X buldum evime yakın ekrani değişmiş adam orijinale yakin dedi .Face ID pasif sadece ve batarya değişmiş batarya da 100 adam bir iki ay once telefoncudan almis ve satmak istiyor. Kutusu vs var. Ben daha once 7 Plus kullandim ve acil telefona ihtiyacım var. Sizce bu iPhone X alınır mı?

Arkadaşlar bir sorum var, 2025 Kasım'da iPhone X alınır mı? Halihazırda LG G6 kullanıyorum ama telefon değiştirmek istiyorum ancak bir iphonea 30 40 bin TL vermek istemiyorum 6500 civarina bir iPhone X buldum evime yakın ekrani değişmiş adam orijinale yakin dedi .Face ID pasif sadece ve batarya değişmiş batarya da 100 adam bir iki ay once telefoncudan almis ve satmak istiyor. Kutusu vs var. Ben daha once 7 Plus kullandim ve acil telefona ihtiyacım var. Sizce bu iPhone X alınır mı?
iPhone X 2025 yılında alınabilecek bir telefon değil artık. Zaten ekran ve batarya değişmiş. İkisi de orijinal değildir büyük ihtimalle. Face ID de çalışmıyor. Pil 100 gösterdiğine de bakma o da öyle değil gerçekte

Sadece sosyal medya için kullanacağım ve dedigim gibi X almazsam 8 Plus düşünüyorum öyle aşırı bir beklentim yok.
Android modellere bakın. Bütçe nedir ?

Alınmaz, 8 plus ta alınmaz. Başka soru?

Yok, kesin bütçeniz nedir?
Kesin bir butcem yok yani sıfır telefon almaya yetecek kadar bi butcem yok diyebilirim beni okula goturecek getirecek ve sosyal medyaya girebileceğim bi iphone istiyorum android arayuzunden sıkıldım suanda yapilsa onu hiç düşünmeden kullanirim.

Bataryaya direnç atarak %100 yapıyorlar bu sefer cihaz hem sürekli olaraj bataryanın kapasitesini bu oranda ölçüyor ek olarak direnç zamanla bozuluyor ve bataryadan gelen güç tamamen kesiliyor. iPhone 11'den aşağısına bakmamak lazım.
7-8k arasında temiz Snapdragon işlemcili S20FE bulunur, mükemmel cihaz mı değil ancak güncelleme almaması dışında çok daha iyi bir cihaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı