iPhone X Instagram'da gezerken çok ısınıyor

ruzgaar

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, telefonum geçen yaz tüm gün Instagram'a bakmama rağmen hiç böyle ısınmazdı fakat bu yaz özellikle Instagram'a girince 5-10 dk içinde deli gibi ısınmaya ve yavaşlamaya başlıyor görübtü geç geliyor 60 FPS'den 3 FPS'ye düşüyor resmen. Telefonumun pil ömrü %85. pilini orijinal bir pil ile değiştirirsem aşırı ısınma sorunu çözülür mü? Bu arada şunu da söyleyeyim geçen sene de bu sene de yazlıktaki performans bilgisini verdim yani aynı yerdeyim hatta geçen yıl hava daaha sıcaktı burada. Şu an 4,5 derece düşük olmasına rağmen telefonu soğusun diye kılıftan çıkarırken telefona dokunamıyorum resmen. Bunun çözümü nedir? Instagram'a falan girme gibi yorumlar yapmayın.

Merhaba, telefonum geçen yaz tüm gün Instagram'a bakmama rağmen hiç böyle ısınmazdı fakat bu yaz özellikle Instagram'a girince 5-10 dk içinde deli gibi ısınmaya ve yavaşlamaya başlıyor görübtü geç geliyor 60 FPS'den 3 FPS'ye düşüyor resmen. Telefonumun pil ömrü %85. pilini orijinal bir pil ile değiştirirsem aşırı ısınma sorunu çözülür mü? Bu arada şunu da söyleyeyim geçen sene de bu sene de yazlıktaki performans bilgisini verdim yani aynı yerdeyim hatta geçen yıl hava daaha sıcaktı burada. Şu an 4,5 derece düşük olmasına rağmen telefonu soğusun diye kılıftan çıkarırken telefona dokunamıyorum resmen. Bunun çözümü nedir? Instagram'a falan girme gibi yorumlar yapmayın.
cihazının ısınması işlemciden dolayı ve zamanla kullanım ömrü azalıyor değiştirmeni tavsiye ederim yada kullanacaksan kullanmadığın uygulamaları sil ve ram temizleme yap faydasını göreceksin.

XS kullanıyorum bende aynı problem 6 aya yakındır mevcut. Bir anda oldu pille alakalı olduğunu düşünmüyorum. Güncellemelerle ağırlaştırdılar gibi.

Evet havalar azıcık ısınmaya başladı telefon sapıttı. Bence Apple eski telefonları yenileyelim diye yazılım desteğini kesmeyi yeterli bulamadı bir de işlevsiz hale getirmeye çalışıyor. Yakında 5 model geride kalanlar kullanılamaz hale falan da gelir sanırım.

Evet havalar azıcık ısınmaya başladı telefon sapıttı. Bence Apple eski telefonları yenileyelim diye yazılım desteğini kesmeyi yeterli bulamadı bir de işlevsiz hale getirmeye çalışıyor. Yakında 5 model geride kalanlar kullanılamaz hale falan da gelir sanırım.

iPhone 11 kullanıyorum ve hala iOS16.7 sürümü var. Telefon ilk günkü seriliğinden hiçbir şey kaybetmedi. Isınma vs. hiçbir problemi yok. Arkadaşımda aynı telefon var iOS 17 yüklü. Telefon Instagram'a girince çökecek neredeyse. Emin oldum ki Apple cihazları her getirdiği yeni sürümle daha da çöp ediyor.

Biraz batarya sağlığına bağlı, iPhone XS kullanıcısıyım ve iOS 17.5.1 yüklü. Instagram'da herhangi bir ısınıp donma sorunu yaşamıyorum.

iOS sürümünüz nedir

Biraz batarya sağlığına bağlı, iPhone XS kullanıcısıyım ve iOS 17.5.1 yüklü. Instagram'da herhangi bir ısınıp donma sorunu yaşamıyorum.
Memnun musun iOS 17'den bir yavaşlama var mı bende XS Max var yavaşlar diye hala 15.6 da tutuyorum güncellemeden

iOS sürümünüz nedir?

Memnun musun iOS 17'den bir yavaşlama var mı? Bende XS Max var, yavaşlar diye hala 15.6 da tutuyorum güncellemeden.

Geçmenizi pek önermem. Saçma sapan Wi-Fi kapanma, ekran açıldığında nadir dokunmatik çalışmama ve bildirim merkezinde multi touch bugları mevcut en gözüme çarpanlardan. iOS 17.6'yı beklemenizi tavsiye ederim.

Hocam artık X bitti bütçe biriktirip Android cihaz ya da daha iyi bir iOS cihaza girmelisiniz eğer güncellemede yapıyorsanız direk çöp zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı