Pil sağlığı 78 olan XR'a batarya alacağım kendim değiştireceğim için sorun çıksın istemiyorum nelere dikkat etmeliyim? Veya bataryayı kendim alsam telefoncuya götürsem takar mı?
Fppro gibi bir yere götürüp yaptırmanız daha iyi olacaktır. Kendiniz takarken face idye ve su geçirmezliğine zarar verebilirsiniz. Telefonun içinin toz alıp bozulmasını göze alırsanız kendinizde yapabilirsiniz (face id de dahil)Pil sağlığı 78 olan XR'a batarya alacağım kendim değiştireceğim için sorun çıksın istemiyorum nelere dikkat etmeliyim? Veya bataryayı kendim alsam telefoncuya götürsem takar mı?
Kendiniz takamazsınız IPhone'lar kolay açılmaz tanıdık telefoncu varsa gidin taktırın ya da telefoncudan da alabilirsiniz bataryayı bizzat kendi takar.
İçi daha önce açılmış ve tahminimce de sıvı bandı falan takılmamıştır açılmasında sorun olur mu ki?
Hocam iphonlar çok hassas cihazlar en ufak hatanızda cihaz bir daha açılmayabilir bir de zor bir işlem işi bilene yaptırın rahat edin.
Deji batarya 500TL civarında eğer telefoncuda yaptırırsam daha fazla fiyat alabilir fazla para vermek istemiyorum. Bataryayı götürsem ücret almadan da yapmaz.
Pil sağlığı 78 olan XR'a batarya alacağım kendim değiştireceğim için sorun çıksın istemiyorum nelere dikkat etmeliyim? Veya bataryayı kendim alsam telefoncuya götürsem takar mı?
Geç oldu ama aldım bataryayı ve değiştirdim az önce. Bir sorun çıkmadı yapışkanı çürümüş sadece o zorladı onun dışında herhangi bir sorun olmadı. Bir de Deji takınca pil sağlığı gözükmüyor onun çözümü yok değil mi?
@Thalasa hocam içini açınca öğrendim ki ekran da değişmiş aldığım adam söylememiş. Bu şekilde XR kaça satılır? 128 GB ekran batarya değişti batarya yüzünden pil sağlığı gözükmüyor ve True Tone yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.