IPhone XR nasıldır?

Iphone'larda 5g desteği yok. Uzun süreli kullanmayı düşünüyorsanız bu önemli bir eksiklik olabilir. 2020 olmadı 2021 'de 5g başlar. 5g'nin getirdiği hız farkı, 4g ile mümkün olmayan uygulamalara imkan veriyormuş ayrıca daha yüksek frekansları desteklediği için daha geniş kapsama alanı, bağlantının kesintisiz olması gibi avantajları varmış.
abi 5g desteği yok vs vs. diyor herkes, allah için daha ben evimde vodafone hattımı düzgün kullandığımı hatırlamıyorum. velakin turkcell'de böyle, 4.5g bile daha ülkede oturmamışken 5gli telefon alıp ne yapacaksınız yani? bu ülkede 5gnin oturması en az 3-4 yıl sürer, zaten o sırada iphone 13 falan çıkar telefonu değiştirirsiniz.

ekran çözünürlüğü konusunda ise, yıllarca iphone 5s, 6 kullandık hiç kimse demedi ki ekran çok kötü. şimdi bir youtuber kötü falan demiş diye herkesin dilinde bu var. xr kullanan biri olarak ekran gayet tatmin edici, yıllarca sadece iphone kullandım ve ilerleme var ekranda. 9347x8378 çözünürlüklü telefonlar çıkıyor ama hiçbiri iphone ekranlarındaki netliği ve özgünlüğü hissetirmiyor. iphone ya da apple fanboyu değilim ama doğrular bunlar, bir ürünü b*klamaya çalışıyor herkes.

telefona gelirsek benim telefonum kayıtsız şu an ikinci tel olarak kullanıyorum, daha doğrusu çok fazla kullanıyorum diğer telefona göre ama arama yapamıyorum sadece. hiç bir şikayetim yok daha, ilk aldığım gün yüzde 80e kadar sarj ettim ve açık ekranda 6 buçuk saat ekran süresi verdi ki full parlaklık ve wifi açıktı hep. ilk defa bir iphone sarj konusunda başarılı bence. geekbench testlerinde de zaten 11'den 200 puan kadar geride ve bunu asla hissedeceğinizi sanmıyorum. oyun oynuyorsanız fortnite gibi oyunları high ayarlarda 60fpsde akıcı oynatıyor. tek sevmediğim yanı çentik oldu benim, eski tasarım daha çok hoşuma gidiyordu.

gene olarak kesinlikle o fiyata alınabilecek bir telefon, indirim kovalarsanız 5800 e falan alabiliyorsunuz. pişman etmez.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı