iPhone XR neden bulunamıyor?

Hangi telefonu söylüyorsunuz hocam SE mi?
Bir de arkadaşlar almak için değil de S20FE vs XR desem hangisini tercih ederdiniz.
XR kullanıyorum. Uzunca bir süre envai çeşit Android cihaz kullandım, Samsung'dan Xiaomi'ye, Ulefone'den Huawei'ye çok fazla marka denedim. Android'in hiç şüphesiz kendi içinde sunduğu bir çok avantaj mevcut fakat ben XR'dan sonra tekrar bir Android cihaz kullanacağımı hiç zannetmiyorum. iPhone'daki kararlılığın, uzun yıllara rağmen düşmeyen akıcılığın, ikinci el piyasasın ve güncelleme ömrünün yarısı dahi diğer markalarda yok maalesef.

XR kullanıyorum. Uzunca bir süre envai çeşit Android cihaz kullandım, Samsung'dan Xiaomi'ye, Ulefone'den Huawei'ye çok fazla marka denedim. Android'in hiç şüphesiz kendi içinde sunduğu birçok avantaj mevcut fakat ben XR'dan sonra tekrar bir Android cihaz kullanacağımı hiç zannetmiyorum. IPhone'daki kararlılığın, uzun yıllara rağmen düşmeyen akıcılığın, ikinci el piyasasın ve güncelleme ömrünün yarısı dahi diğer markalarda yok maalesef.

Peki oyun için neden üzer dediniz hocam işlemcisi zaten güçlü oyun performansı da gayet güzel.

Hepsiburada'da daha 2 gün önce indirimli 5.800 TL'ye satıldı, her yerde duyurusu yapıldı nasıl bulunamıyor? Fiyat çok iyi olduğundan stok tükenmiştir.

Oyun için üzmez, her oyunu en yüksek grafik ayarlarında son derece akıcı oynarsın. Ama oyun oynarsan batarya performansı üzebilir.

Hee anladım sıkıntı yok zaten PC oyuncusuyum sadece PC yokken sıkılırsam ara ara oynarım diye dedim bazen de canım isterse diye inşallah Vatan gibi yerlerde bulabilirim olmadı internetten alırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı