iPhone XR vs. Galaxy S10

İnternette gördüğümüz videoları sadece ismine göre değerlendirmememiz gerektiğinin bir kanıtı daha. Videoyu tam olarak izleseydin anlayacağın üzere videoda sadece bir insanın sadece kendi telefonu ile ilgili yaşadığı bir problem üzerine Samsung ile görüşüp değişim istemesinin hikayesi bulunuyor. Ayrıca bir cihazda yaşanan sorun, cihazın modelinin sorunlu bir model olduğunu göstermez, gösteremez. Bu yüzden nolur böyle minik örnekler yüzünden Samsung gibi büyük bir markaya çöp atmayın, yaptığınız hareket bildiğiniz fanboyluktur.
Videoyu sonuna kadar izleyip de attım tabii ki buraya. Sorun sadece kendi telefonu ile değil Samsung ile. Sorunlu bir telefonun değişimi / iadesi için bu kadar uğraştırıyorsa insanları, bu firmada bir sıkıntı vardır. Aldıktan sonra böyle bir problem başınıza geldiğinde uğraşmak istiyorsanız rahatlıkla Samsung alabilirsiniz.
Ben telefona kötü, alınmaz demiyorum. "Türkiye'de servisleri kötü" diyorum.
 
XR o kadar parayı hakketmiyor bence.
Bazı kişiler aldıktan 1 saat sonra donmaya başlıyor gibisinden boş laflar ediyor aldırış etmeyiniz. Android 5.0.1'den sonra şahlandı çok gelişim kaydetti.
 
Ekranı kafanıza takmayın. XR'ın ekranı zaten Samsung üretimi. Ama S10 daha iyi bir tercih olur. Daha büyük ekran, daha iyi depolama, daha yüksek ekran çözünürlüğü, 3 adet kamera...

Xr ekranı japan display firması üretimi bir lcd ekran o kısım biraz yanlış hocam. Ayrıca japan display zaten çok kaliteli bir ekran paneli üreticisi zaten samsung'un ürettiği pls tft'den daha başarılı samsung'un işi amoled panel üretmek zaten. Yorumun ikinci devam kısmını size eleştiri olarak değil genel kitleye bilgi olarak yazdım.
 
Samsung'un ön yüklü gelen uygulamaları yüzünden asla tercih etmeyeceğim, Vanilla Android'den bile uygulama siliyorum kendi mağazası var ancak kullanıcıya özgürlük sunmuyor. Sosyal medya kullanmadığım halde telefonumdan Instagram'ın ön yüklü çıkması beni deli ediyor.
 
Xr ekranı japan display firması üretimi bir lcd ekran o kısım biraz yanlış hocam. Ayrıca japan display zaten çok kaliteli bir ekran paneli üreticisi zaten samsung'un ürettiği pls tft'den daha başarılı samsung'un işi amoled panel üretmek zaten. Yorumun ikinci devam kısmını size eleştiri olarak değil genel kitleye bilgi olarak yazdım.
Aydınlattığınız için çok teşekkür ederim.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı