iPhone XR'dan S21 FE'ye geçilir mi?

Bütçe
8000

gmaschine

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Merhaba. Aslında XR'dan memnunum. 3 sene olacak yakın zamanda telefonumla. Ancak pil performansı ve özellikleri olarak S20 FE ve S21 FE çok dikkatimi çekti. Benim için pil performansı ve kameranın kötü olmaması önemli. Zamanında S8 kullanmıştım, telefon 4-5 ay iyiydi. Sonra kendi kendine pil performansı kötüleşmeye vs başlamıştı. Bu tarz şeyler yaşar mıyım Android'de tekrardan? XR'dan geçmeye değer mi sizce?
Yoksa 1 sene daha bekleyip telefonumun miladını iyice doldurmasını bekledikten sonra yeni modellere mi yönelmeliyim?

Merhaba. Aslında XR'dan memnunum. 3 sene olacak yakın zamanda telefonumla. Ancak pil performansı ve özellikleri olarak S20 FE ve S21 FE çok dikkatimi çekti. Benim için pil performansı ve kameranın kötü olmaması önemli. Zamanında S8 kullanmıştım, telefon 4-5 ay iyiydi. Sonra kendi kendine pil performansı kötüleşmeye vs başlamıştı. Bu tarz şeyler yaşar mıyım Android'de tekrardan? XR'dan geçmeye değer mi sizce?
Yoksa 1 sene daha bekleyip telefonumun miladını iyice doldurmasını bekledikten sonra yeni modellere mi yönelmeliyim?
Eğer XR artık size yetmiyorsa geçilir S21 FE gayet iyi bir cihazdır.

Sonra kendi kendine pil performansı kötüleşmeye vs başlamıştı. Bu tarz şeyler yaşar mıyım Android'de tekrardan? XR'dan geçmeye değer mi sizce?
Platform farketmeksizin pil belli bir süreden sonra ölür. S21 FE daha iyi telefon genel olarak. IOS'a alışmışsan falan XR'yi gittiği yere kadar kullan.

Birkaç sene sonra S21 FE falan yavaşlamayacak. Bu saçma sapan S3 döneminden kalma asparagas bahaneler üretmeyi bırakın. Uzun stabilite konusunda IOS hâlâ Android'in önünde ama bu Android'in üst seviye modellerinin birkaç yıl sonra kasacağı manasına gelmiyor. Giriş, orta segment Android kullanıp Android yavaşlıyor diyenlerden bıktık usandık yahu. Konuları daha fazla kirletmeyin.

Birkaç sene sonra S21 FE falan yavaşlamayacak. Bu saçma sapan S3 döneminden kalma asparagas bahaneler üretmeyi bırakın. Uzun stabilite konusunda IOS hâlâ Android'in önünde ama bu Android'in üst seviye modellerinin birkaç yıl sonra kasacağı manasına gelmiyor. Giriş, orta segment Android kullanıp Android yavaşlıyor diyenlerden bıktık usandık yahu. Konuları daha fazla kirletmeyin.
:D S7 Edge ve arkasından S20 Plus kullandım. Asparagas falan salladığım yok ne görüyorsam o. Herkes kendi bildiğini alsın.

:D S7 Edge ve arkasından S20 Plus kullandım. Asparagas falan salladığım yok ne görüyorsam o. Herkes kendi bildiğini alsın.
S20+ çıkalı 2 yıl oldu. Öyle bir cihazın 2 yılda yavaşlaması im-kan-sız lütfen yalan yanlış bilgiler ile milletin aklını karıştırmayın.

S20+ çıkalı 2 yıl oldu. Öyle bir cihazın 2 yılda yavaşlaması im-kan-sız lütfen yalan yanlış bilgiler ile milletin aklını karıştırmayın.
Peki.

Adsız.png

Son düzenleme:
Kullanım alışkanlıklarına bağlı olarak hantallaşabilir, onun haricinde Android tarafında artık ciddi bir optimizasyon sorunu kalmadı. Önceden bazı sürümler çabuk şişiyordu, örneğin Lollipop gibi sorunlu ve stabil çalışmayan versiyonlar da oldu ama "1-2 yıl sonra yavaşlar" demek günümüzde oldukça geçersiz.

Konu sahibinin sorusuna gelince; S21 FE daha iyi bir cihaz, hatta S20 FE de XR'dan daha iyi fakat bence masraf yapmaya gerek yok. Gittiği yere kadar XR ile gidilebilir. Tamamen tercih meselesi.

Galaxy A50 kullanıyorum mayıs'da 3 sene olacak telefon hala taş gibi ne yavaşlama var ne de bataryası öldü üst seviye olmamasına rağmen telefonun hala 2 senesi daha var Android eskisi gibi değil artık.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı