iPhone X'ten memnun musunuz?

O zaman bütçe artırın veya yurt dışı alın yüksek modelli. Kayıtsız kullanım şeklini anlatabilirim.
Bütçe arttıracağım gibi duruyor mecbur. Yoğunluk X değil XS, XR, 11 almamı söylüyor çünkü. YD kullanım olayını biliyorum. Teşekkür ederim.

Giriş seviyesi android’in yavaşlamış hali bile X’in bugünkü halinden hızlı bunu garanti ediyorum.
256 gb X kullanıyorum neye dayanarak bunu söylüyorsunuz acaba ??

Bütçe arttıracağım gibi duruyor mecbur. Yoğunluk X değil XS, XR, 11 almamı söylüyor çünkü. Yurt dışı kullanım olayını biliyorum. Teşekkür ederim.

XR ve 11 alma tavsiyem değil XS ve X 11'den kat kat iyi cihaz OLED ekran var 11 de ve XR da LCD ekran var.

A serisi cihazların kameraları çok iyi değil. Bütçe olarak iPhone zaten s serisine denk geliyor. Eski model bir iPhone yerine aynı bütçede ortalama bir Samsung telefon bence daha iyi olacaktır. Pro modelleri zaten gereksiz derecede pahalı.

Sosyal medya kullanmıyorum ama Android'deki kalite sorunu çözüldü diye duymuştum. Galerimdeki S24 FE ile çektiğim fotoğraflar kötü durmuyor.

S22 ve sonrası için anlaşma sağlandı hocam gerisi için kalite çöp DM'den HD fotoğraf gönderirken bile bozuluyor. Hem bence iOS kullanmak daha mantıklı çünkü Android cihazlar belki işlemci olarak daha güçlü belki kamera sensörü olarak daha büyük ama işletim sistemi IOS'a göre çok kötü ve iOS kendi donanımlarına göre işletim sistemi ürettiği için çok daha optimize ve çok daha verimli çalışıyor. Ayrıca hissiyat çok daha premium. iPhone 7 Plus bugün kasmıyorsa batarya ve ekran dışındaki farklar harici eski model alıp iPhone almak daha mantıklı benim için.

Ben kullanıyorum ve gayet memnunum. 1 sene önce ekranda kendi kendine basma sorunu çıktı değiştirdim şu an herhangi bir problem yok. Bataryası da %78 olmuştu, geçenlerde onu da değiştirdim fakat şarjı hala yetersiz. Telefonu çok az kullanmama rağmen günde 2 kere şarja takıyorum.

Bunlar dışında sadece whatsapp’ı ilk açtığımda ve safariyi ilk açtığımda takılma, donma oluyor 3-4 saniye sonra düzeliyor. Kesinlikle başka herhangi bir kasma problemi dahi yok. Güncel Android telefonlar nasıldır bilmem ama benim önceden kullandıklarımda bir süre sonra arayüzde bile donmalar yaşanıyordu. İphone bu konuda gerçekten iyi, eğer bütçeniz buna yetiyorsa ve oyun oynamak gibi bir düşünceniz yoksa hala alınabilir bir telefon olduğunu düşünüyorum.

Giriş seviyesi Android'in yavaşlamış hali bile X'in bugünkü halinden hızlı bunu garanti ediyorum.

Sanmıyorum hocam 4 senedir vs kullanıyorum hala ilk günkü hızından ödün vermedi fakat hiçbir Android cihazımı 4 sene vs kullanamadım ailem de Android kullanıyor hepsinin telefonlar yavaşlamaya başaldı bile.

En bariz farklar burada XR da telefoto kamera yok 11 de geniş açı lens var ama X in kamerası testlerim üzere güzel ışıkta 11'den de 13'ten de güzel çekiyor.

Şahsen iOS şart değil ise Snapdragon versiyonlu S20FE bakardım. S21FE bulunuyor mu bilmiyorum oluyorsa o da olabilir. Her açıdan daha güzel ve başarılı bir telefon. Harçlık aldığınızı düşünürsem öğrencisiniz muhtemelen ve iOS şart değildir diye düşünüyorum. Çoğu konuda A55 rakibi bir telefon S20FE.

Sanmıyorum hocam 4 senedir vs kullanıyorum hala ilk günkü hızından ödün vermedi fakat hiçbir Android cihazımı 4 sene vs kullanamadım ailem de Android kullanıyor hepsinin telefonlar yavaşlamaya başaldı bile.

Bu forumda parası olan olmayan herkes Apple düşmanı :D

256 gb X kullanıyorum neye dayanarak bunu söylüyorsunuz acaba ??
Hocam babamda M22 var. 2,5 sene önce aldık döneminin giriş seviyesi cihazıydı yine bildiğiniz gibi. Elbette yavaşladı ama çevremde X kullananların süründüklerini de görüyorum. Reels izlerken bile kasma yaşıyorlar. M22 çok daha hızlı. Yani bugün M22 alsın demiyorum giriş seviyesi android alsın X’i zerre aratmaz.

Şahsen iOS şart değil ise Snapdragon versiyonlu S20FE bakardım. S21FE bulunuyor mu bilmiyorum oluyorsa o da olabilir. Her açıdan daha güzel ve başarılı bir telefon. Harçlık aldığınızı düşünürsem öğrencisiniz muhtemelen ve iOS şart değildir diye düşünüyorum. Çoğu konuda A55 rakibi bir telefon S20FE.

X 7 senelik cihaz S21 ile aynı güçte aynı performansta :D S21'i Max 1 sene sonra çöpe atarsın satmak istesen satamazsın iPhone her geçen gün üstüne koyuyor :D

Hocam babamda M22 var. 2,5 sene önce aldık döneminin giriş seviyesi cihazıydı yine bildiğiniz gibi. Elbette yavaşladı ama çevremde X kullananların süründüklerini de görüyorum. Reels izlerken bile kasma yaşıyorlar. M22 çok daha hızlı. Yani bugün M22 alsın demiyorum giriş seviyesi Android alsın X'i zerre aratmaz.

Ben senelerdir kullanıyorum yaşamadım çevremdekilerde yaşamıyor bence sizde problem var :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı