iPhone X'ten memnun musunuz?

Bu forumda parası olan olmayan herkes Apple düşmanı. :D
Ben saatten bilgisayara kadar Apple kullandığım hâlde Pro olmayan iPhone modelleri yerine Samsung cihazları tercih ediyorum. Üstelik Samsung fiyatları çok uygun. Apple, 60 Hz ekranı kaldırsın önce. Aldatmış mı oluyorum? :D

Şahsen iOS şart değil ise Snapdragon versiyonlu S20FE bakardım. S21FE bulunuyor mu bilmiyorum oluyorsa o da olabilir. Her açıdan daha güzel ve başarılı bir telefon. Harçlık aldığınızı düşünürsem öğrencisiniz muhtemelen ve iOS şart değildir diye düşünüyorum. Çoğu konuda A55 rakibi bir telefon S20FE.
Hocam andorid tarafıyla artık aramı açmak istediğim için Xiaomi, Samsung vs. bakmıyorum. Daha iyi cihazların olduğunu biliyorum ancak artık yeni bir deneyim yaşamak istemem ve androidde yaşadığım sorunlar canıma tak etti. Biraz daha artık iphone tarafındayım.

Giriş seviyesi android’in yavaşlamış hali bile X’in bugünkü halinden hızlı bunu garanti ediyorum.
Bende aksini garanti ediyorum kendimden örnek vereceğim iPhone X'i bugün kullanmak istesem alıştığım birkaç (direkt 1 hatta, Mac üzerinden telefon kontrolü) özellik haricinde yavaş olması haricinde şuan kullandığım telefonu mumla aramam ancak uygun fiyatlı bir cihazı göz sağlığımla ödemediysem eğer takıldığı anda duvara fırlatmam 1 haftamı falan alır.
B
En bariz farklar burada XR da telefoto kamera yok 11 de geniş açı lens var ama X in kamerası testlerim üzere güzel ışıkta 11'den de 13'ten de güzel çekiyor.
Keşke gerçekten bu konuda hemfikir olabilsem iPhone X'in kamerası 11'dende 13'tende yetersiz maalesef.
Bu forumda parası olan olmayan herkes Apple düşmanı :D
Tercih meselesi bence ancak iPhone X düşük bütçede bence almaya değmeyecektir arkadaşın durumunda, azıcık daha üzerine koyarak daha uzun ömürlü bir cihaz edinmek daha mantıklı.
Hocam babamda M22 var. 2,5 sene önce aldık döneminin giriş seviyesi cihazıydı yine bildiğiniz gibi. Elbette yavaşladı ama çevremde X kullananların süründüklerini de görüyorum. Reels izlerken bile kasma yaşıyorlar. M22 çok daha hızlı. Yani bugün M22 alsın demiyorum giriş seviyesi android alsın X’i zerre aratmaz.
Elimde bir tane iPhone X var şuan üzerindeki panel orijinal değil, bu konuyu okuduğumdan beri kurcalıyorum ama bence çokta sıkıntılı değil gibi geldi instada kaydırmakla meşgulüm mesela şuan gayette normal çalışıyor yani. Pil sağlığı 91 cihazın, orijinal pili değil 3uTools'la baktığımda 200 küsür bir döngüsü vardı.

X 7 senelik cihaz S21 ile aynı güçte aynı performansta :D S21'i Max 1 sene sonra çöpe atarsın satmak istesen satamazsın iPhone her geçen gün üstüne koyuyor :D
S21 dediğimiz telefon iPhone X'i gerçek manada ezecektir her yanıyla.

X 7 senelik cihaz S21 ile aynı güçte aynı performansta :D S21'i Max 1 sene sonra çöpe atarsın satmak istesen satamazsın iPhone her geçen gün üstüne koyuyor :D

Ben senelerdir kullanıyorum yaşamadım çevremdekilerde yaşamıyor bence sizde problem var :D
S21 ile X aynı performansta mı? Başka yerde söylemeyin bence insanlar başka tarafıyla gülerler. iPhone X nerede üstüne koymuş ayrıca? Kasım 2017’de 6K’den çıktı. Şu an yine o birim paralarda. Kasım 2017’deki 6K alım gücü olarak aynı mı sizce :)

256 GB X kullanıyorum neye dayanarak bunu söylüyorsunuz acaba?

XR ve 11 alma tavsiyem değil XS ve X 11'den kat kat iyi cihaz OLED ekran var 11 de ve XR da LCD ekran var.

Her şey ekrana bakmıyor hocam 11'in ekranı kötü bile olsa cihaz birçok konuda üstün XS'den. Ama bütçesini 11e çıkarması zor o yüzden XS veya XR öneririm bütçe çıkarsa kesinlikle XS ama XR de üzmez.

Bende aksini garanti ediyorum kendimden örnek vereceğim iPhone X'i bugün kullanmak istesem alıştığım birkaç (direkt 1 hatta, Mac üzerinden telefon kontrolü) özellik haricinde yavaş olması haricinde şu an kullandığım telefonu mumla aramam ancak uygun fiyatlı bir cihazı göz sağlığımla ödemediysem eğer takıldığı anda duvara fırlatmam 1 haftamı falan alır.
B

Keşke gerçekten bu konuda hemfikir olabilsem iPhone X'in kamerası 11'dende 13'tende yetersiz maalesef.

Tercih meselesi bence ancak iPhone X düşük bütçede bence almaya değmeyecektir arkadaşın durumunda, azıcık daha üzerine koyarak daha uzun ömürlü bir cihaz edinmek daha mantıklı.

Elimde bir tane iPhone X var şu an üzerindeki panel orijinal değil, bu konuyu okuduğumdan beri kurcalıyorum ama bence çok da sıkıntılı değil gibi geldi Instagram'da kaydırmakla meşgulüm mesela şu an gayet de normal çalışıyor yani. Pil sağlığı 91 cihazın, orijinal pili değil 3UTools'la baktığımda 200 küsur bir döngüsü vardı.

S21 dediğimiz telefon iPhone X'i gerçek manada ezecektir her yanıyla.

X in kamerası Zoom atarken 13'ten bile daha iyi hocam bizzat 2 cihazı da aktif kullanıyorum 50 metreye yakın mesadefen Zoom atıyorum 13 5X Zoom atıyor arabanın kaput dahil alıyor X 10X atıyor plakayı çok rahat okuyorum :D ışığı düzgün ayarlarsanız kamerası 13'ten daha iyi.

Elimde bir tane iPhone X var şuan üzerindeki panel orijinal değil, bu konuyu okuduğumdan beri kurcalıyorum ama bence çokta sıkıntılı değil gibi geldi instada kaydırmakla meşgulüm mesela şuan gayette normal çalışıyor yani. Pil sağlığı 91 cihazın, orijinal pili değil 3uTools'la baktığımda 200 küsür bir döngüsü vardı.
Eğer mümkünse yakınınzda bir nesneyi çekip atar mısınız? Kamera konusunda açıklık gelsin.

Ben senelerdir kullanıyorum yaşamadım çevremdekilerde yaşamıyor bence sizde problem var :D

Bir daha söyle de bir daha güleyim bari. Adam kullanmak için alıyor satmak için değil. 7 yıl önce FE serisi telefonuna 120Hz ekran koyan Samsung vs 2025'te bile 60klık IPhone'a 60Hz ekran koyan Apple.

Bırakın artık şu elma seviciliğini. Powerbanksiz- adaptörsüz dışarı bile çıkamayacak o telefonla. Gündüz ışık altında kamerası S9+ ile yarışan bir telefon neyini savunuyorsun? Her konuda daha iyi bir telefon S20FE.

Hocam uzatmanın anlamı yok. Telefon hurda, üstüne toprak atılmış cihaz. Zamanın efsanesi ama 2025 yılının külüstürü. Arkadaki elma logosu için sevecek insan vardır ama bu o telefonu bugün başarılı yapmaz.

S21 ile X aynı performansta mı? Başka yerde söylemeyin bence insanlar başka tarafıyla gülerler. iPhone X nerede üstüne koymuş ayrıca? Kasım 2017’de 6K’den çıktı. Şu an yine o birim paralarda. Kasım 2017’deki 6K alım gücü olarak aynı mı sizce :)
Yani öyle bakarsak kendimi bildim bileli iPhone 7'ler 3000 TL civarında, ülkede birçok şey değişti bu değişmedi ancak miktar sabitte kalsa miktarın gücü çok değişti.
Her şey ekrana bakmıyor hocam 11'in ekranı kötü bile olsa cihaz birçok konuda üstün XS'den. Ama bütçesini 11e çıkarması zor o yüzden XS veya XR öneririm bütçe çıkarsa kesinlikle XS ama XR de üzmez.
11'in Xs'ten üstün olduğu iki nokta; ön kamera ve geniş açı kamerası ki karşılığında materyal, panel ve kamerada zoom kalitesinden feragat ediyorsunuz. İşlemci olarakta 11 daha iyi evet ama çokta fark hissettirmeyecektir.
Eğer mümkünse yakınınzda bir nesneyi çekip atar mısınız? Kamera konusunda açıklık gelsin.
Tamamdır dönüş sağlayacağım hemen.

Hocam uzatmanın anlamı yok. Telefon hurda, üstüne toprak atılmış cihaz. Zamanın efsanesi ama 2025 yılının külüstürü. Arkadaki elma logosu için sevecek insan vardır ama bu o telefonu bugün başarılı yapmaz.
Başarılı demiyorum ki sadece berbat değil diyorum zaten bence almasın gerek yok, bakın satıyorum elimde var takasta aldım ilanımda mevcut ona rağmen almasın diyorum çünkü değmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı