iPhone X'ten memnun musunuz?

iPhone X'e göre daha uzun ömürlü bir alternatif şahsen çok daha önerilebilir geliyor bütçe dolayısıyla (iPhone Se2, Galaxy S10+OneUI 6 ROM vs).
Hocam andorid kısmına tavrım net ve kesinlikle yönelmek istemiyorum. Kullandığım tüm cihazlar giriş seviyesiydi ve ne genel kullanım(kasma donma vs.) ne de kamera performansı beni memnun ediyordu. İphone bu konuda andoridlere göre eski cihaz da olsa daha akıcı ve kamerası güzel performans sunuyor.

Hocam Android kısmına tavrım net ve kesinlikle yönelmek istemiyorum. Kullandığım tüm cihazlar giriş seviyesiydi ve ne genel kullanım(kasma donma vs.) Ne de kamera performansı beni memnun ediyordu. iPhone bu konuda Android'lere göre eski cihaz da olsa daha akıcı ve kamerası güzel performans sunuyor.

Bütçe yetebilirse iPhone XR daha mantıklı olabilir diye düşünüyorum.

Konuda X'in güncelleme desteği almaması ve batarya sorunundan dolayı tavrımı biraz daha XR, XS'e çevirdim. Batarya kısmında bu durum hiçbir iphone modelinde tatmin edici olmadığından dolayı daha çok kasma donma olmayan cihazlarda bütçemin el verdiğini alacağım.

Hocam andorid kısmına tavrım net ve kesinlikle yönelmek istemiyorum. Kullandığım tüm cihazlar giriş seviyesiydi ve ne genel kullanım(kasma donma vs.) ne de kamera performansı beni memnun ediyordu. İphone bu konuda andoridlere göre eski cihaz da olsa daha akıcı ve kamerası güzel performans sunuyor.
Giriş seviyesi bir cihazla Galaxy S10 inanın bana aynı hissettirmiyor şahsen bana da soranız iOS'i tercih ederim ama eski amiral gemileri işletim sistemi fark etmeksizin güzeller. iOS bir cihaz istiyorsanız bile X'i gerçekten atlamanızı öneririm bütçeye koyabilirseniz biraz daha koyup XR veya bu bütçede SE2 alın derim.
Konuda X'in güncelleme desteği almaması ve batarya sorunundan dolayı tavrımı biraz daha XR, XS'e çevirdim. Batarya kısmında bu durum hiçbir iphone modelinde tatmin edici olmadığından dolayı daha çok kasma donma olmayan cihazlarda bütçemin el verdiğini alacağım.
Batarya değişimiyle biraz olsun bu durumu çözüyorsunuz en kötü ihtimalle memnun kalmaz güçlendirilmiş bir pille değişime gidersiniz ancak bahsettiğiniz giriş seviyesi Androidler kadar iyi olmaları evet gerçekten zor.

Giriş seviyesi Android cihazları ile iPhoneları kıyaslamak mantıklı değil. SE gibi özel seriler haricinde, tüm iPhone modelleri genellikle S25 ve S25 Ultra gibi üst seviyelere denk cihazlar oluyor. SE ile S25 Ultra kıyası yaparsanız SE size çöp gibi gelir.

S25 serisi de ucuz değil:

Kısa bir süre önce iPhone 16 Pro Max’in yanına S24 FE aldım. Yıllarca Android kullanmadım, arkadaşlarım bir şeye bakmam için telefonlarını uzatınca bile rahat gelmiyordu. Android klavyesini de hiç sevmem ama S24 FE ekranı ile iPhone ekranı arasında pek fark göremedim. Telefon gerçekten akıcı ve kamerası da kötü sayılmaz. iPhone’u yurt dışından aldığım hâlde pahalıydı fakat 22000 liralık S24 FE yaptığı her şeyi yapıyordu. Türkiye’de sıfırdan telefon alacak olsaydım Samsung alırdım.

Kullandığım son 4 telefon hep giriş seviyesi telefon olduğundan bir sonraki telefonum kesinlikle iphone olacak hocam. Androidi artık biraz unutmanın vakti geldi.
O zaman bütçe artırın veya yurt dışı alın yüksek modelli. Kayıtsız kullanım şeklini anlatabilirim.

iPhone X kullananlar memnun musunuz? Değilseniz sebepleriniz neler?

iPhone X kullananlar memnun musunuz? Değilseniz sebepleriniz neler?

Ben uzun bir süre X kullandım 11 11Pro da kullandım X in tasarımı ele oturuşluğu 11'e nazaran çok hoş ekranı falan cok severek kullandığım bir telefondu 11Pro kullanıyorum aynı şekil bunlada çok memnunum düz 11 modeli için aynı şeyi söyleyemem X 11Pro 2 side alıp pişman olmaycagın cihazlar benim tercihim 11Pro olurdu ama.

Bu zamana kullandığım bütün Android'ler belli bir zamandan sonra deli gibi yavaşlamaya başladılar eğer o sorun çözüldüyse evet o bütçedeki Android'lere yönelmek daha mantıklı.
Giriş seviyesi android’in yavaşlamış hali bile X’in bugünkü halinden hızlı bunu garanti ediyorum.

Sonuna kadar menunum fakat bulursanız XS alın ama güncellemeyi kafanıza takmıyorsanız X yeterli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı