iPhone X'ten memnun musunuz?

Bana bir zararı olup olmaması önemli değil burada arkadaş yorumlara göre almayı düşünüyor ve yanlış yönlendiriyorsunuz. Ben iPhone 6S güçlendirilmiş batarya ile günde en az 5 kere şarj ediyordum ki WhatsApp ve internet paylaşımı dışında kullanmamama rağmen. Mobile Legends girdiğimde maç başı %15-20 şarj gidiyordu.

6S le X i bir tutuyorsanız o sizin sorununuz :D

Herkesin parası kendine ben şarjda kullansam ne kullanmasam ne size bir faydası varsa itiraz ediniz ki burada yalan konuşmuyoruz günlükö kullanımla 1 günü çıkarıyor cihaz itirazınız varsa cihazı adresinize kargolayayım deneyin :D

Ekran parlaklığına hiç elleşmedim aylardır kendi otomatik ayarlıyor koyu modda cihaz.

Ekran parlaklığına hiç elleşmedim aylardır kendi otomatik ayarlıyor koyu modda cihaz.

Ama düşükte oluyor genelde.
Yani her birisi birer etken ama cihazın pili fabrikasyon olarak 2716 mAH düşük bir değer yeniyken bile rakiplerine göre düşüktü (Apple'lar arasındaki en yüksekti ama) onun için hiçbir zaman mükemmel bir pil sağlığı sundu diyemeyiz fakat sizi günlük olarak idare ediyorsa memnunsanız bence önemli olan bu tabii herkesi bu kapsamayacaktır çoğunluğu memnun etmez eder kullanıcısına göre değişecektir (mesela kendim ikinci telefon olarak genişletilmiş pilli iPhone 7 kullanıyordum yıl başı gibi değiştirdim ama 2300 küsür mAH bir pil vardı telefonu değiştirmeden 3-4 ay önce değiştirmiştim yine de günde iki defa şarj ediyordum hızlı şarj olmaması da sıkıntıydı sizin cihazınızda o derdiniz yok en azından birde).

6S le X i bir tutuyorsanız o sizin sorununuz :D
Çokta fark yok A9 ve A11 Bionic arasında devasa olarak baktığımızda, Apple'ın sunmuş olduğu destekle bile kıyaslarsak yalnızca 1 sene var aralarında.

Daha az güç tüketiyor hadi en fazla 2 katı bataryaya sahip olsun ne fark eder 5 kere şarj ediyordum diyorum.

Hocam 6S e binen yükle X e binen yük bir mi? Mantıklı konuşun biraz.

Tamam hocam X güzel telefon. İnşallah 10 sene daha kullanırsınız.

X güzel demiyorum arkadaşın parasına göre güzel :D yoksa bana göre en güzel cihaz 14 Pro Max.

Daha az güç tüketiyor hadi en fazla 2 katı bataryaya sahip olsun ne fark eder 5 kere şarj ediyordum diyorum.
Güç tüketimi farkı olacaktır A10 Fusion'la duyurulan tasarruf çekirdekleri muhabbeti sayesinde ancak yine de fark olsa bile sizin kullanımınızda iPhone X'te memnun etmeyecektir bu bariz belli.
Hocam 6S e binen yükle X e binen yük bir mi? Mantıklı konuşun biraz.
Mantıken binen yük aynı, işlemcilerin kaldırma kapasiteleri farklı ve iPhone X'teki A11 Bionic daha kapasitif bir işlemci fakat A9'la aralarında devasa bir işlem kapasite farkı yok birbirlerine yakınlar (hatta A11 ve A12 Bionic arasındaki kapasite farkından daha az bir fark var şahsi görüş) A9 biraz takılsa A11 Bionic daha az takılır gibi fark olacaktır.

X güzel demiyorum arkadaşın parasına göre güzel :D yoksa bana göre en güzel cihaz 14 Pro Max.
Telefon görüşmeyi yapıncaya kadar öyle, 15. dakikadan sonra kol ağrısı başlıyor😂.

A11 Bionic konusunda evet ısınıyor arkadaşlar arka kasa çelik ve cam olduğu içinde kılıfsız kullanımda ısı 1 SE 2 hissediliyor bu bir gerçek A11 Bionic değil de A12 Bionic daha mantıklı tercihtir her zaman. Bu da dip not.

Bizim ülkemizdeki düşünce yapısı biri bir şeyi kötülediği zaman kötü olarak kalıyor X yerine 8 Plus alan tayfa var :D kötü cihaz değil ama ahım şahım cihazda değil günlük kullanımda fazlasıyla yeter yanlış bilmiyorsam PUBG de da 60 FPS veriyor oynamıyorum ama öyle söylediler.

A11 Bionic konusunda evet ısınıyor arkadaşlar arka kasa çelik ve cam olduğu içinde kılıfsız kullanımda ısı 1 SE 2 hissediliyor bu bir gerçek A11 Bionic değil de A12 Bionic daha mantıklı tercihtir her zaman. Bu da dip not.
Yani kıstas alırsam bugün 256 GB SE 2'yle konunun başından beri kurcaladığım X'i takas ettim üzerine para aldım vs ama bu ikiliyi değerlendirirsem evet iPhone X daha sıcak çalışıyor, kesinlikle daha yavaş çalışıyor (hatta uygulamaları ilk açarken eğer arka planda çalışır halde bırakmazsam bekleme süreleri anladığım kadarıyla biraz uzun), elimdeki telefondan dolayı mı emin değilim (büyük olasılıkla öyle eve gidince temizlemeyi de deneyeceğim zaten) ama ses performansını pek beğendim diyemem son yarım saatte bu eksileri sayabilirim iPhone SE 2'yle kıyas ettiğimde ama kasası ve ekranı gerçekten hoşuma gitti diyebilirim elde tutması çok konforlu kasası da telefon ısınmadığı sürece güzel hissettiriyor ama yine de SE 2'yi tercih ederdim alacak olsam çünkü hem bu kadar ısınmıyor (rahatsız etti beni belki alışık değilim ondan) hemde uygulamaların ilk açılışta her uygulamada bekleme süreleri uzunmuş arka plana atınca böyle değil ama özellikle Spotify'da ilgimi çekti gerçekten cihaz bekletiyor anlamadığım bir sebeple açtıktan sonra bir sorun yok %80-90 takılmadan çalışıyor hemde SE 2 IOS 19'a kadar bile gitse ondan sonraki 2-3 sene daha uygulamalar destek sunsa vs desek 2-3 sene en azından uygulama vs derdi olmadan kullanılır.

Bizim ülkemizdeki düşünce yapısı biri bir şeyi kötülediği zaman kötü olarak kalıyor X yerine 8 Plus alan tayfa var :D kötü cihaz değil ama ahım şahım cihazda değil günlük kullanımda fazlasıyla yeter yanlış bilmiyorsam PUBG de da 60 FPS veriyor oynamıyorum ama öyle söylediler.
60 FPS'i sabit verebilir mi emin değilim 30'lar anca gibi, IG'de bile bu kadar ısınıyorsa acayip drop yiyecektir (Apple klasiği parlaklık kısıp underclock yoluna gider cihaz o da performans düşüşüne kasmalara sebep olur. Arkada fanla vs belki). iPhone X yerine 8 Plus alan bir tayfa bir dönem vardı ilk çıktığında ama aynı cihazın orta tuşlu hali baktığımızda çok bir fark yok; artık eskidiler bir zaman için devrim niteliğindeydi gerçekten şuanki akıllı telefon piyasalarını ilk iPhone ve 2010 başlarının Android'lerinden sonraki en büyük etkiye sebep olmuştu iPhone X ancak şuan kullanıcıların çekmecelerine girme evrelerini bile geçtiler genel anlamda. Siz memnunsanız ne güzel bence bir sorun yok işinizi gördüğü sürece sürdürülebilirlik açısından yapıyor olduğunuz şey iyi bir şey yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı