IP'yi bilen biri neler yapabilir?

Senin açık portun var mı? IP adresin statik mi? Yanlış anlama beni ama bilmediğin için yüksek ihtimalle de ne açık portun var ne statik IP adresine sahipsin. Bu bağlamda herhangi bir IP saldırısı gerçekleştiremez tarafına, kafan rahat olsun.
Ben wifi ve internet hakkında pek bişey bilmiyorum sadece samimiyetsiz arkadaşın söyledikleri kadarını biliyorum yani port ne onu da bilmiyorum ben port açma gibi bir girişimde bulunmadım benim port um yoktur dimi bide onla uğraşmayalım
Oyun hilesi diye attığı saçma bir linkten bile yemiş olabilirsiniz. Yaşı küçük kendini hacker sanan arkadaşlardan birine benziyor.
Evet şuan öyle yapıyo zula hile diye banada dedi de ben hiç hile indirmem . Ha bide unknown olarak virüs yayıyorum demişti internetteki oyun dosyalarının içine

Ben Wi-Fi ve internet hakkında pek bir şey bilmiyorum sadece samimiyetsiz arkadaşın söyledikleri kadarını biliyorum yani port ne onu da bilmiyorum ben port açma gibi bir girişimde bulunmadım benim portum yoktur değil mi bir de onla uğraşmayalım.

O zaman sorun yok dostum tekrar diyorum kafaya takma bas engeli geç uğraşma öyle insanlarla, sana zaman kaybettiriyor.

Mesela kendi IP adresimi buraya atardım ama bazı işlerim olduğu için port açıyorum, saldırı olursa düşerim. O yüzden atamam. Önceden bu tür konulara IP adresimi atmışlığım da var, gönlün rahat olsun hiç problem yok.

O zaman sorun yok dostum tekrar diyorum kafaya takma bas engeli geç uğraşma öyle insanlarla, sana zaman kaybettiriyor.

Mesela kendi IP adresimi buraya atardım ama bazı işlerim olduğu için port açıyorum, saldırı olursa düşerim. O yüzden atamam. Önceden bu tür konulara IP adresimi atmışlığım da var, gönlün rahat olsun hiç problem yok.

Evet çok vaktimi alıyor
Modemi resetle, engelle ve takma kafana
Modemi kapa aç yaptım ama sadece son 3 hanesi değişti

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı