İran'da Masha Amin olayı ve devrim olma ihtimali

Bu olaylara İranlı erkeklerin de destek vermesi beni çok şaşırttı. İranlı erkeklerin kadın haklarını savunmadığını düşünürdüm meğersem içlerinde medeni insanlar da varmış. Neyse umarım ülkemizde yaşayan herkes yine Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk‘ün ne kadar büyük bir lider olduğunu anlamıştır umarım.
Gazi Mustafa Kemal Paşa bir insandan çok bir değer.fikirdir.
İnanıyorum ki fikirleri bundan yüz yıl sonra da insanlara yol gösterecek.
Maalesef üzüldüğüm kısım yabancı İranlılar bile Başöğretmen'in heykeline gidiyor ve bizim insanımızdan hala nankörlük edenler var...
Yok ben saygı duymam yok sevmem... Umarım en kısa sürede böyle saçma şeyleri aşar ve gerçekten Atatürk'ü anlamak için çabalar ve adımlar atarız Türk Milleti olarak.

Din de bir yere kadar. Sürekli din ve kavramlarını görmekten kusma noktasına geldim. Herkes şu dinini kendi içerisinde yaşasa artık. Bez mi bağlıyor, ne yaparsa yapsın. Nasıl giyiniyorsa da giyinsin. Bir şey diyen yok. @495477

Din de bir yere kadar. Sürekli din ve kavramlarını görmekten kusma noktasına geldim. Herkes şu dinini kendi içerisinde yaşasa artık. Bez mi bağlıyor, ne yaparsa yapsın. Nasıl giyiniyorsa da giyinsin. Bir şey diyen yok.
Zaten öyle olması gerekiyor. O İran'daki olayları yapanlar bunu Dinden dolayı yapmıyorlar zeka seviyeleri yerde olduğu için yapıyorlar. Ulan mal senin inandığın Dinin kitabında "Dinde zorlama yoktur " yazıyor . Okumuyorlar Dini kafalarına göre çeviriyorlar . İşte biz okuyanlar, bilenler böyle eşeklere cahil diyoruz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı