İri ve kaslı nasıl olurum?

Salonlar şimdilik kapalı. Bir ay içerisinde de böyle bir vücuda kavuşmanız imkansız. Salonlar açıldığında salona yazılmanız şart. Önce büyüyüp kas kütlenizi geliştirmeniz, ardından biraz yağ oranınızı artırmanız gerekiyor istediğiniz görünüşe kavuşabilmek için.

Ben 2 yıl önce 120 kiloydum 2 yıl boyunca boks yaptım 20 kilo falan verdim keşke boksun yanında fitnessda yapsaydım şu anki kilom abartı durmucaktı boyum 1.90 kilom 100 bu arada.
Evet ama uzun süre boks çalışarak hem bir dövüş sanatı öğrenmiş oldunuz, hem de boks yapmak vücudu şekillendiriyor. Görseldeki adam gibi olmasanız bile vücudunuz iyi bir şekil almıştır, kıyafetler iyi oturuyordur üstünüze. Fitness'dan daha yararlı ve verimli olmuştur.
O boy ve kiloyla zor hocam biraz kilo ve biraz kas kütlesi kazanıp 80 kiloya yakın olman lazım iri görünmek için.
Sorun değil bol bol karbonhidrat ve proteğin tüketerek 80 kiloya yakın olurum ancak olay kas kütlelerinin büyümesi tabii ki.

Evet ama uzun süre boks çalışarak hem bir dövüş sanatı öğrenmiş oldunuz, hem de boks yapmak vücudu şekillendiriyor. Görseldeki adam gibi olmasanız bile vücudunuz iyi bir şekil almıştır, kıyafetler iyi oturuyordur üstünüze.

Sorun değil bol bol karbonhidrat ve proteğin tüketerek 80 kiloya yakın olurum ancak olay kas kütlelerinin büyümesi tabii ki.

Hocam benim baldırım falan çok büyük ve erimesi en zor olan yerlerden birisi zaten orayı eritsem 80 kiloya düşerim oturdugum zaman sandalyeye sıgmıyor :D.

Hocam benim baldırım falan çok büyük ve erimesi en zor olan yerlerden birisi zaten orayı eritsem 80 kiloya düşerim oturdugum zaman sandalyeye sıgmıyor :D.
Baldır eritme egzersizleri var ve hepsi çok basit. Ben kalça da çalışıyorum, yuvarlak ve sert durması için. Hoş bir görünüm sağlıyor öyle olunca. Eritmek o görüntüyü sağlamaktan daha basit bölgesel egzersiz ile.

Baldır eritme egzersizleri var ve hepsi çok basit. Ben kalça da çalışıyorum, yuvarlak ve sert durması için. Hoş bir görünüm sağlıyor öyle olunca. Eritmek o görüntüyü sağlamaktan daha basit bölgesel egzersiz ile.

Aslında sporu bırakmamın sebebi bölgesel zayıflama yok benim üst taraf yok bacak çok büyük basen var bir erkekde basen olması kadar kötü bir şey yok ben ne kadar kossamda üst taraftan veriyorum bacaklar yerinde duruyor Allah'tan boyum biraz uzun.

Aslında sporu bırakmamın sebebi bölgesel zayıflama yok benim üst taraf yok bacak çok büyük basen var bir erkekde basen olması kadar kötü bir şey yok ben ne kadar kossamda üst taraftan veriyorum bacaklar yerinde duruyor Allah'tan boyum biraz uzun.
İşte o bölgeye odaklanıp ona yönelik spor yaparsanız orası daha çok zayıflayıp vücudunuzun diğer bölgeleriyle eşit bir hâl alacaktır. Yahu konuda yardım isteyen benim ama ben yardım ediyorum :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı